În așteptarea lui Moș Crăciun, copiii din creșe, sub îndrumarea educatorilor, s-au pregătit temeinic să îl întâmpine cum se cuvine. Și în acest an, venirea bunului Moș a avut darul de a aduce bucurie, voie bună și, nu în ultimul rând, multe daruri.

Personalul din creşă s-a pregătit temeinic să ofere copiilor, cu acest prilej, o grămadă de bunătăți, făcute special pentru ei și o serie de activități interactive. Copiii, la rândul lor, i-au pregătit Moșului un scurt moment artistic, din care nu au lipsit colindele, poeziile, cântece adecvate vârstei lor și dansul, că doar și la anul îl așteaptă cu tolba plină de bunătăți. Alți prichindei au confecționat, alături de educatoarele lor, globuri cu care au împodobit bradul, sub care Moșul a lăsat fiecăruia câte un cadou, pentru că au fost cuminți și și-au ascultat părinții. Astfel, în fiecare din cele 13 creșe au fost organizate activităţi specifice sărbătorilor de iarnă, care au avut ca scop educarea în spiritul prieteniei și al preţuirii faţă de aproapele nostru.

„Mulțumim dragilor copilași, pentru momentele deosebite pe care le-au oferit în prag de sărbători sfinte, mulțumim părinților, pentru implicarea în realizarea acestor frumoase evenimente și, nu în ultimul rând, mulțumim personalului din creșe, pentru dragostea, răbdarea și dăruirea de care dau dovadă de fiecare dată”, a fost mesajul transmis de Arina Moș, directorul general al Administrației Social Comunitare Oradea.