Orădenii şi turiştii care au decis să se relaxeze la sfârşit de săptămână în Băile Felix au avut parte de un eveniment special, menit să celebreze iubirea în apropierea zilei de Sfântul Valentin.

La Băile Felix celebrăm iubirea prin oficierea căsătoriilor de o zi direct în Piscina Iubirii! Aşa au fost întâmpinaţi cei care au dorit să petreacă la sfârşitul acestei săptămâni în ştrandul Apollo, la Hotelul Internaţional sau la Hotelul Termal din staţiunea bihoreană. Având în vedere apropierea zilei de Sfântul Valentin, oaspeţilor li s-au pregătit mai multe evenimente dedicate iubirii, unul dintre acestea fiind denumit sugestiv „Be my Aqua Valentine!”.
AquaCupidon i-a așteptat pe îndrăgostiţi să îşi declare iubirea într-un mod inedit, direct în piscină. Sâmbătă, la Piscinele Hotelului Internațional şi la Piscinele Hotelului Termal şi duminică la Ștrandul Apollo-Felix, zeci de cupluri au decis să se căsătorească pentru o zi. „Ceremoniile” au fost oficiate chiar de Cupidon, iar mirii au spus „Da” în costumele de baie, primind, la final, şi certificate care să ateste căsătoria lor, chiar dacă aceasta a fost doar pentru o zi.