Bihorenii Marius Gabriel Bocra, Valentin Bereczki și Adonis Bereczki au fost premiați în cadrul Etapei Naționale de Tuning, care s-a desfășurat weekend-ul trecut, la Câmpia Turzii.

Zilele trecute, la Câmpia Turzii, a avut loc Etapa Națională de Tuning, eveniment la care au participat și trei orădeni cu mașinile lor deosebite. Prima mașina a fost Ford Focus – ,,Portocala” BH28BMG, care îi aparține lui Marius Gabriel Bocra din Popești, județul Bihor, care a reprezentat Oradea la concursul Drag Race Transilvania 2016. Marius a câștigat premiul Best Car 2016 – Etapa Națională, pentru cea mai frumoasă mașină din cadrul evenimentului, logo-ul portocalei orădene fiind ,,Follow your dreams”. Pentru deținătorul mașinii, aceasta înseamnă: ,,Visează ca și cum ai trăi în eternitate și trăiește ca și cum ai muri astăzi!”

De asemenea, orădeanul Valentin Bereczki și fiul său Bereczki Adonis au câștigat două premii binemeritate: Car Audio 2016 și cel de-al doilea premiu pentru Interior Car 2016, cu mașina Opel Vectra B, de culoare albastră.

Mai mulți susținători ai celor trei bihoreni au participat la eveniment pentru a-și susține favoriții, dar și pentru a vedea transformările la care au fost supuse mașinile lor. Pentru reușita sa, Marius Bocra a ținut să aducă mulțumiri, în mod special, familiei, persoanei care i-a fost mereu aproape - Andreea Perțe, prietenilor și fanilor, lui Zsolti Laci și Grupului ,,The Golf NoLimits Cafee”.

Aparținătorul Fordului Focus ,,Portocala” ne-a împărtășit un citat celebru de care ține mereu cont pentru a reuși: ,,Te-ai născut pentru a câștiga, dar pentru a fi învingător trebuie să crezi în tine, să faci totul cu devotament și să nu renunți niciodată! Prețul victoriei este scump, dar la fel sunt și recompensele!”