DECESE

* ,,Şi câte pe pământ

Sperări ne nălucesc

Ne-aduc pân' la mormânt

Şi-aici ne părăsesc”.

IOAN ŢENŢ,

MIHAI VIDICAN,

DIMITRIE MIHEŞ.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu lacrimi şi tristeţe în suflete, anunţăm trecerea la cele veşnice după o grea suferinţă, a iubitei noastre surori şi mătuşi,

FLORICA DUMA.

Înmormântarea va avea loc joi, 11 mai 2017, ora 14.00, din Capela Haşaş Oradea. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Surorile Maria şi Domnica, nepoţii Victoria (Iţa) cu soţul Mihai Dărăban şi fiul Daniel cu familia. (3620)

 

* Cu durere în suflete, ne despărţim de iubita noastră mătuşă,

FLORICA DUMA.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Te vom iubi mereu. Nepotul Marcel Leac cu soţia Mariana şi fiica Julia. (3621)

 

* Cu tristeţe în suflete şi adânc regret, aducem un ultim omagiu celei care a fost distinsa doamnă a folclorului bihorean, talentata și inegalabila

FLORICA DUMA

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Ioan Micula.

 

* Ne-a întristat profund vestea trecerii la cele veșnice a Doamnei cântecului popular bihorean,

FLORICA DUMA,

interpreta care a transformat chiuitul în artă. Dumnezeu, pe care l-a implorat „să coboare pe Pământ” pentru a vindeca „lumea păcătoasă”, a ales să o urce pe EA la ceruri, ca să le cânte îngerilor în graiul bihorenilor. Aici pe pământ rămân însă amintirile, multe și frumoase, dar și cântecele înregistrate pe vinil și, mai nou, pe suport digital. Odihnească-se în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Radio Favorit FM și Televiziunea TTV Oradea.

 

* Una dintre cele mai mari interprete de muzică populară din Ardeal,

FLORICA DUMA,

s-a stins din viață marți, 9 mai, în urma unei boli necruțătoare. Florica Duma a plecat să cânte în corul îngerilor. Va rămâne veșnic nemuritoare în inimile celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăţia Sa! Favorit TV București.

 

 

* Un ultim omagiu pentru o mare ARTISTĂ, o bună prietenă şi un suflet mare, cea care a fost

FLORICA DUMA.

Dormi în pace. Sincere condoleanţe pentru cele ce au fost alături de ea în ultimele clipe. Florica şi Adrian Borodi cu familia. (3608)

 

* Cu mare durere în suflete, ne despărţim de vecina noastră dragă, doamna cântecului popular bihorean,

FLORICA DUMA,

trecută la Domnul mult prea repede, când încă mai avea destule de oferit admiratorilor şi publicului larg. Pregătea material pentru un nou CD, dar... de acum înainte... o vor acompania doar îngerii din cer. Noi vecinii care o întâlneam zilnic, pe casa scării şi o admiram pentru vocea ei, ne luăm rămas bun, dorindu-i odihnă veşnică, binecuvântată la dreapta Tatălui Ceresc. Dumnezeu să te ierte şi să-ţi fie ţărâna uşoară

FLORICA

noastră dragă. Vecinii din scara D, bloc C 4, str. D. Cantemir 77. (3609)

 

* În mod neaşteptat, în mijlocul primăverii a picat bruma peste încă o Floare a Bihorului. În amintirea marii cântăreţe, „Fetele din Lăzăreni”, şi nu numai, nu mai poartă „cârpe cu pene”. Dumnezeu să te odihnească,

FLORICA DUMA.

Fam. Crăciun Parasca. (3614)

 

* FLORICA DUMA

a iubit lumea aceasta atât de mult, încât cu greu s-a despărţit de ea. Amintirea vie este cântecul ei vesel. Ea nu a plecat de fapt, a rămas aici în sufletele celor care au iubit-o prin tot ce a făcut, prin darul ei divin, cu care ne-a descreţit frunţile atât la bucurie, cât şi la supărare. Azi, mă despart de cea care mi-a pus pe buze cântecul şi versul, cea care mi-a călăuzit paşii pe cărarea cântecului, cea care îmi dădea sfaturi bune, cea care mi-a devenit a doua mamă, cea care a fost un artist desăvârşit. Îmi îndrept rugăciunile către Creatorul Cerului şi al Pământului să-i facă primire printre îngeri şi sfinţi aşa cum a fost primită de publicul ei drag. Nu te voi uita niciodată, al tău prieten drag, Remus Bondar. (3617)

 

* ,,Te-oi crăpa lume cu dor

Să iubesc şi-apoi să mor”,

spunea

FLORICA DUMA.

Cu imensă durere în suflete, „Feciorii Bihorului” (Remus Bondar, Andrei Corb, Ciprian Mocan şi Ionel Ban) îşi exprimă profundul regret că au pierdut un titan al folclorului bihorean. Datorită acestei doamne există astăzi grupul „Feciorii Bihorului”. Veţi rămâne veşnic vie în inimile noastre... Drum lin spre cer, suflet drag. Dumnezeu să te aşeze în ceata îngerilor cântători, spre a cânta veşnic aşa cum ai făcut-o şi aici pe Pământ cu atâta dăruire! „Feciorii Bihorului”. (3616)

 

* Un ultim şi pios omagiu adus îndrăgitei interprete de muzică populară,

FLORICA DUMA,

de către colectivul Ansamblului Folcloric „Nuntaşii Bihorului” al Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea. Dumnezeu s-o odihnească în pace. (3618)

 

* Ne luăm rămas bun de la buna și draga noastră colegă,

FLORICA DUMA,

a cărei plecare spre veșnicie lasă un gol imens în „panoplia” folclorului bihorean. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Maria Haiduc și Mariana Militaru.

 

 

* Cu adâncă durere anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost

VASILE SĂLĂVĂSTRU,

de 83 de ani. Înmormântarea are loc azi, 10 mai, ora 13.00, de la capela cimitirului Băile Felix, la cimitirul din 1 Mai. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soţia Elena, copiii Nicu şi Mihaela, fratele Silvestru Nicu, din Oneşti. (3607)

 

* Suntem alături de doamna conf. univ. dr. Mihailov Mariana şi familia sa, în aceste momente grele pricinuite de decesul socrului drag,

col. (r) GHEORGHE MIHAILOV.

Sincere condoleanţe familiei. Piţ Sorin, Ana şi Tina. (3605)

 

* La ceas de grea încercare sufletească, cu tristeţe în suflete şi adânc regret, transmitem sincere condoleanţe şi compasiune doamnei lect. univ. dr. Casandra Abrudan, la trecerea în eternitate a tatălui drag,

GHEORGHE MIHAILOV.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Colectivul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universităţii din Oradea. (3619)

 

* Suntem alături de familia doamnei contabil şef Dorina Ghenţ, în aceste momente grele când îl conduc pe ultimul drum pe iubitul lor tată, bunic şi străbunic,

ALEXANDRU PINTIUŢĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colectivul Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” Oradea. (3604)

 

* Sincere condoleanţe familiei Miheş, la decesul dragului lor,

DUMITRU MIHEŞ.

Odihnă veşnică. Fam. văd. Maier Silvia. (3610)

 

* Un gând de alinare și mângâiere doamnei Elisabeta Mihai și copiilor dânsei, acum când îl conduc pe ultimul drum pe dragul lor soț, tată, socru, bunic,

IOAN MIHAI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Locatarii Asociației de Proprietari Republicii 16. (411)

 

* Suntem alături de colegul nostru Miheș Dorel, la marea durere a trecerii în neființă a tatălui său. Colegii de la compartimentul producție al Teatrului ,,Regina Maria” Oradea. (412)

 

* Colectivul departamentului financiar contabil al Teatrului ,,Regina Maria” este alături de colegul lor, Miheș Dorel, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său. Sincere condoleanțe. (418) 

 

* O inimă bună a încetat să bată, iar sufletul său s-a ridicat la cer. Îmi iau rămas bun de la cel care a fost alături de mine, scumpul meu tată,

IOAN ȚENȚ.

În inima mea vei rămâne veșnic așa cum te-am știut. Înmormântarea va avea loc joi, 11 mai, ora 13.00, la Cimitirul Municipal Oradea. Vom rămâne veșnic nemângâiați, fiul Țenț Ioan și nora Ana. (413)

 

* Cu durere în suflete, ne despărțim de cel care ne-a fost bunic și străbunic, 

IOAN ȚENȚ.

Acum, când Domnul a hotărât să te ia la El, noi toţi îți vom spune că te-am iubit și te vom păstra în inimile noastre. Nepotul Bogdan cu soția Ștefania, strănepoții Bogdan și Victor. (414)

 

* Suntem alături de colegul nostru, prof. Ioan Țenț, la trecerea la cele veșnice a tatălui drag,  

IOAN ȚENȚ.

Dumnezeu să-i rânduiască odihna veșnică alături de El, iar familiei să-i aducă mângâiere și alinare. Sincere condoleanțe. Biroul S.L.I. Bihor. (415)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru familiile dr. Mariana Mihailov, dr. Dima Raluca și Abrudan Casandra, în aceste momente de grea încercare și durere pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost tată, socru, bunic și străbunic,    

col. GHEORGHE MIHAILOV. 

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe. Fam. Maria Porumb, Cristian și Șerban Porumb cu familiile lor. (419)

 

 

* Suntem alături de familia domnului profesor Ioan Ţenţ, la pierderea tatălui drag,

IOAN ŢENŢ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Asociaţia Pensionarilor din Învăţământ Bihor. (3613)

 

* Suntem alături de colegul nostru conf. univ. dr. Vlăduţ Vasile, în această zi de lacrimi cauzată de pierderea partenerei de viaţă, doamna

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Colectivul SCM „Crucea Albă” dr. Oros şi Asociaţii. (3611)

 

* Suntem alături cu sufletul de conf. univ. dr. Vasile Vlăduţ, în durerea imensă pricinuită de pierderea soţiei dragi,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Colectivul Secţiei Psihiatrie 3. (3612)

 

* Suntem alături de prietena şi colega noastră Diana Keseru, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei sale iubite. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească cu sfinţii. Colegii de la AJPIS Bihor. (3615)

 

 

COMEMORĂRI

 

* 10 mai 2011, a fost ziua de tristă aducere aminte, ziua în care un suflet nobil, bun s-a înălţat la ceruri, plecând dintre noi, cel care a fost soţ şi tată,

GHEORGHE BEJAN.

Dorul şi durerea din sufletele noastre sunt fără alinare şi acum la 6 ani de când ai plecat dintre noi. Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm eterna noastră iubire şi recunoştinţă. Soţia Doina, fiul Gheorghe. (3606) 

 

* A trecut 1 an de când ne-a părăsit pentru totdeauna iubita noastră mamă, soacră, bunică şi străbunică,

MARIA ROMAN,

din Inand. Amintirea ei va rămâne veşnică în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Fiul Ghiţă Roman. (3610)