DECESE

* ,,La tine vin acum,

O, Dumnezeul meu,

Primeşte-mă ca pe un bun,

Că şi io-s fiul tău”.

FLOAREA AURORA BIRĂU,

ENIKO JULIANNA JACZKO.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu multă durere, ne luăm rămas bun de la minunata doamnă a folclorului bihorean,

FLORICA DUMA.

Dumnezeu să îi aşeze sufletul în Împărăţia Sa, să îi dea odihnă veşnică şi să aline sufletele celor îndoliaţi! Fam.Viorel Micula.

 

* Dumnezeu să-ți lumineze calea spre veșnicie, dragă

FLORICA DUMA

și să te odihnească în pace și liniște. În sufletul și în amintirile mele vei rămâne vie, precum cântecele tale. Cornelia Covaciu și familia. (423)

 

 

* Cu nemărginită durere în suflet, mă despart de draga mea prietenă de o viaţă,

MARIA PAULESCU.

Dumnezeu s-o primească în Împărăţia Sa şi să-i dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe familiei. Lenuţa Copil. (3639)

 

* Suntem alături de prietenii noştri, Ghiţă şi Sanda, cu familiile, acum când se despart de mama, soacra şi bunica dragă,

MARIA PAULESCU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Ovidiu Copil. (3640)

 

* Când zorii dimineţii de 9 mai se arătau, Dumnezeu a hotărât să o urce la ceruri pe cea care a fost iubita mea verişoară,

FLORICA DUMA.

A trecut cu demnitate Vămile Văzduhului celuilalt tărâm, după o grea şi nemeritată suferinţă. O bihoreancă mândră şi aprigă care şi-a închinat întreaga ei viaţă cântecului bihorean. S-a dus să completeze cu glasul său plin de har şi talent corul celor care îl slăvesc pe Dumnezeu! Ne despărţim cu cea mai mare durere de

FLORICA.

Dumnezeu se va îndura de sufletul ei cinstit şi nobil şi-l va aşeza alături de cei drepţi întru veşnica odihnă! A lăsat în urma sa suflete încărcate de adâncă tristeţe şi durere. Flori şi lacrimi pe mormântul său! Fam. Lidia Dărăban. (3626)

 

* S-a stins o viaţă de cântec popular autentic, s-a stins o stea, s-a stins o floare a Bihorului care a făcut cunoscut  cântecul popular bihorean,  în ţară şi în lume, s-a stins o prietenă deosebită,

FLORICA DUMA.

Vei rămâne mereu în gândurile şi sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia dr. Remus Moţoc.

 

* Cu amintiri dragi, cu o rugăciune şi o lumânare, te conduc pe ultimul drum,

FLORICA DUMA,

prietenă dragă. Dormi în pace. Florica Florea. (3638)

 

* Am aflat trista veste a trecerii la cele veşnice a marii interprete de folclor,

FLORICA DUMA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei. Verişorii Mihăiţă, Claudia şi Dorel Condoroş. (3649)

 

* Un ultim şi pios omagiu distinsei doamne a cântecului popular,

FLORICA DUMA.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Cu respect, Liviu Dobaşul.

 

* Din peisajul muzicii populare a mai dispărut o floare, draga noastră colegă,

FLORICA DUMA.

Îmi voi aminti de tine cu tristețe de câte ori mă voi întâlni cu spectatorii noștri care-ți vor simți absența. Fie-ți calea cu lumină și țărâna ușoară.

Florica Bradu.

 

* Ne-a consternat profund vestea trecerii la cele veșnice a colegei și prietenei noastre de scenă, doamna cântecului popular bihorean,

FLORICA DUMA.

Te regretăm din suflet cu lacrimi amare, care nu vor fi șterse în curând, ne pare rău că din buchetul floricilor bihorene a mai dispărut o floare. Odihnă veșnică! Prof. dr. Vasile Iova, Arad; ing. Ghiță Baciu, Arad.

 

 

* Ne-a întristat profund vestea trecerii în lumea fără de dor a Doamnei cântecului popular bihorean,

FLORICA DUMA,

interpret, care de acum înainte va concerta în ceruri acompaniată de îngeri. Odihnă veșnică și binecuvântată la dreapta Tatălui Ceresc. Director, ec. Ioan Degău.

 

 

* Suntem alături de colegul nostru, prof. Ioan Țenț, în aceste momente grele, pricinuite de decesul tatălui său,

IOAN ȚENȚ

Sincere condoleanțe familiei. Colectivul IȘJ Bihor.

 

* Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor își exprimă profundul regret și este alături de domnul maior Nekita Ronald, la   trecerea spre cele veșnice a tatălui său. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

 

 

* Cu adâncă durere aducem la cunoştinţă trecerea la Domnul a dragei noastre mame, bunici şi străbunici,

FLOARE TEMEŞI (FLORIŢA).

Înmormântarea are loc azi, ora 14.00, în localitatea Făncica. Îţi vom păstra amintirea vie şi te vom iubi mereu. Fiica Rodica, nepotul Radu cu soţia Monica şi strănepoţii Andrei şi Antonia. (3623)

 

* Sunt alături de domnul Pîrvu Iosif, în aceste momente grele pricinuite de dureroasa despărţire de mult iubita sa mamă,

IRINA PÎRVU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe din partea prietenei Nadia Florentina. (3630)

 

* Împărtășim durerea familiei Pârvu Iosif la trecerea la cele veșnice a soției, mamei, soacrei și bunicii

IRINA PÂRVU.

Dumnezeu s-o ierte, s-o odihnească, iar pe voi să vă mângâie. Negreanu Doru cu soția și familia. (425)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune, Vali si Paula, în aceste clipe grele, când vă despărțiți de mama și bunica dragă. Dumnezeu s-o așeze alături de cei buni și drepți. Paula și Adi Țărău.

 

 

* Cu sufletele îndoliate şi plin de durere anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitei noastre soţii, mame şi bunici,

dr. MARIA MAGDALENA VLĂDUŢ,

de 71 de ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 12 mai, ora 14.00, din Capela Haşaş. Să-i fie ţărâna uşoară. Soţul Vasile, fiica Diana şi fiul Adrian cu familiile lor. (3648)

 

* Un pios omagiu distinsei noastre naşe şi verişoare,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

O vom păstra mereu în inimile noastre. Dumnezeu s-o odihnească. Finii Sandu, Dana şi Patricia Cosma şi verişorul Liviu Totorean. (3627)

 

* Suntem alături de familia dr. Vlăduţ Vasile, la dispariţia fulgerătoare a soţiei,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace în Împărăţia Sa. Transmitem sincere condoleanţe întregii familii. Paul şi Ada Cozub. (3634)

 

* Mă alătur durerii voastre, Adi şi Diana, acum când o conduceţi pe ultimul drum pe iubita voastră mamă,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe. Fam. Mircea Cozub. (3635)

 

* Suntem alături de voi, Vasile, Diana şi Adrian, la despărţirea de scumpa voastră soţie şi mamă. Sincere condoleanţe. Fam. Seracin şi Cărăvan. (3637)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe pentru vecinii noştri, familia conf. univ. dr. Vlăduţ Vasile şi copiii Adrian şi Diana împreună cu familiile lor, în aceste momente de grea încercare şi durere la trecerea în eternitate a celei care a fost soţie, mamă, soacră şi bunică dragă, un suflet bun, un OM deosebit,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar celor rămaşi-alinare, mângâiere şi puterea de a merge mai departe. Sincere condoleanţe din partea vecinilor Negruţiu Constantin cu familia şi a fiicei Brăinaş Adriana cu familia. (3640)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere pentru familia conf. univ. dr. Vlăduţ Vasile şi copiii Adrian şi Diana împreună cu familiile lor, în aceste momente de grea încercare, când se despart de draga lor soţie, mamă, soacră şi bunică,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Dumnezeu să-i vegheze sufletul bun, dându-i odihnă în Împărăţia Sa. Vecinii Tripon Gheorghe cu familia şi copiii Gheorghe şi Anamaria cu familiile. (3641)

 

* Suntem alături de familia distinsului nostru coleg şi prieten, dr. Vlăduţ Vasile, la durerea pierderii soţiei, mamei şi bunicii mult iubite,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Fie ca bunul Dumnezeu să o primească în Împărăţia Sa. Fam. dr. Horia Ardelean. (3642)

 

* Consternată de dispariţia fulgerătoare a prietenei şi colegei mele,

dr. MARIA VLĂDUŢ,

care a fost un om deosebit, o mamă şi soţie devotată, un medic dedicat profesiei, transmit sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Dr. Pop Maria. (3643)

 

* Un ultim omagiu distinsei noastre colege,

dr. MARIA VLĂDUŢ.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colegiul Medicilor Dentişti Bihor. (3644)

 

* Sunt alături de tine drag coleg şi prieten, conf. dr. Vlăduţ Vasile, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţiei tale dragi şi transmit condoleanţe întregii familii. Prof. dr. Mihancea Petru. (3650)

 

* Suntem alături de familia Popovici, în aceste clipe de grea durere când se despart de bunica dragă. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune. Fam. Sehleanu. (3651)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe pentru dr. Vasile Vlăduț și familia sa, în aceste momente de grea încercare și durere pricinuite de plecarea în veșnicie a soției și mamei dragi,

dr. MARIA VLĂDUȚ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Psiholog Nicu Vandici. (424)

 

* Împărtășim marea durere a bunului nostru prieten și coleg, dr. Vasile Vlăduț, pricinuită de pierderea soției dragi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fam. dr. Octavian Laza. (421)  

 

* În aceste momente de mare durere, suntem alături de familia dr. Vlăduț, la trecerea în neființă a soției, mamei, soacrei și bunicii mult iubite,

dr. MARIA VLĂDUȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Teodor David. (422)

 

* Sunt alături de dl. conf. univ. dr. Vasile Vlăduţ, de Adi şi Diana, în aceste momente de grea încercare, pricinuite de trecerea în veşnicie a celei care a fost scumpa lor soţie şi mamă. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică şi familiei multă alinare. Alina Dinu.  

 

 * Ne luăm rămas-bun de la buna şi draga noastră colegă,

dr. MARIA VLĂDUȚ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe. Fam. Dr. Casian.

 

COMEMORĂRI

 

* Cu inimile îndurerate anunţăm împlinirea unui an de când dragul nostru

BUJOR GHEORGHE,

a trecut la cele veşnice. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 13 mai,  ora 9.00,  la Biserica Sf. Apostoli Petru şi Pavel, Ioşia (str. Nicolae Bolcaş 30). Sotia Aurica şi fiicele Nicoleta şi Brînduşa, cu familiile. (3633) 

 

* Păstrându-le neştearsă amintirea aduc un pios omagiu de dragoste şi neuitare dragilor mei care au plecat de la mine,

soţul NICOLAIE GHENGHIU,

acum 8 ani,

fiul CORNEL GHENGHIU,

acum 17 ani. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Soţia şi mama Lenuţa. (3629) 

 

* Parastasul de 40 de zile întru pomenirea celui care a fost

SEVER NEGRĂU,

soţ, tată şi bunic, se va ţine sâmbătă 13 mai 2017, ora 8.00, la Biserica Sf. Apostoli Petru şi Pavel Ioşia. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Soţia Florica şi fiicele Marioara şi Emilia. (3624)