DECESE

 

* „Cât sunt de iubite lăcaşurile tale, Doamne al puterilor!” (Ps. 83, 1)

ANDRAS JONAS,

TUNDE UIVAROSI,

ROZALIA KISS,

ANDRAS FARKAS,

FERENC SZALAI. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului S.R.L.”

 

* Cu lacrimi în ochi și cu sufletul sfâșiat de durere mă despart acum de iubitul meu soț

VALENTIN VASILE.

Înmormântarea are loc azi, 16 decembrie 2016, la ora 13.00, din Capela Hașaș, Cimitirul Municipal. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Iuliana, îndurerată. (6225)

 

* Suntem alături de cumnata și mătușa noastră, Iuliana Vasile, când se desparte de soțul ei

VALENTIN VASILE.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Chivari Ioan, Alina, Ionuț și Cristi. (6226)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cel care a fost finul nostru

VALENTIN VASILE.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Vass Nicolae și Elena. (6227)

 

* Suntem alături de colegul și prietenul nostru Marian, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui său

IOAN CITREA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Foștii colegi de liceu. (6223)

 

* Suntem alături de colega noastră, profesor inspector, Luminița Citrea, în aceste momente de grea încercare când se desparte de cel care i-a fost tată,

IOAN CITREA.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Colegii de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor. (6224)

 

* Suntem alături de Laza Aurelia și familia, la dureroasa despărțire de cea care le-a fost mamă, bunică și soacră. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Pele Alin, Cuciula Mihai. (6220)

 

* Sincere condoleanțe doamnei educatoare Laza Aurelia, la trecerea în neființă a soacrei. Odihnească-se în pace! Colectivul de părinți al Grupei Mare B, G.P.P. nr. 23. (6221)

 

* Suntem alături de colega noastră, Laza Aurelia, la durerea pricinuită de moartea soacrei. Sincere condoleanțe! Colectivul de la G.P.P. nr. 23. (6222)

 

* Suntem alături de tine, dragă Stanca, la marea durere pricinuită de pierderea mamei tale dragi, care a fost

VIORICA URSU.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul, iar ție să-ți dea mângâiere. Mătușa Gorgan Viorica și verișorii tăi, Gorgan Radu și Lucian, din S.U.A. (6228)

 

* Suntem alături de nepoata noastră, Stanca, din Baia Mare, în aceste momente de grea încercare când se desparte de iubita sa mamă

VIORICA URSU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Cornel și Mariana Urs. (6229)

 

* Regretăm profund trecerea în nefiinţă a prietenului şi fostului nostru vecin,

COSTICĂ.

Dumnezeu să-l odihnească. Familiei sincere condoleanţe. Doina Grecului şi familia. (3346)

 

* Suntem alături de colega noastră as. Csilla Farkas, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a socrului său. Sincere condoleanţe. Colectivul Medicris. (3349)

 

* Cu mare durere ne despărţim de scumpa noastră soră şi mătuşă

ISTINA POPA,

din Beiuş. Dumnezeu s-o odihnească în pace şi să-i răsplătească bunătatea în ceruri. Fratele Petre şi nepotul Dragoş (Pacioti), din Căbeşti. (3367)

 

* Am sperat, ne-am rugat, dar Dumnezeu a avut nevoie de un suflet blând mai mult ca noi. Cu sufletul plin de durere anunţăm plecarea la cele veşnice a celui care a fost un om deosebit, soţul şi tatăl drag

IOAN CITREA.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 12.00, de la Capela Reformată din oraşul Săcueni. Familia îndurerată. (3365)

 

* Suntem alături de cumnata şi nepoţii noştri, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a soţului şi tatălui mult iubit

IOAN CITREA.

Sincere condoleanţe. Fam. Citrea Vasile, din Valea lui Mihai. (3366)

 

* Transmitem condoleanţe prietenei noastre Luminiţa şi familiei acesteia, acum când se desparte de tatăl drag

IOAN CITREA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Elvira, Amalia şi Liviu Blaj. (3348)

 

* Un sincer gând de alinare pentru prietena mea, Luminiţa Citrea, cu familia, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag

IOAN CITREA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Claudia Târb. (3357)

 

* Suntem alături de colega noastră, doamna inspector profesor Luminiţa Citrea, în marea durere pricinuită de pierderea tatălui

IOAN CITREA.

Sincere condoleanţe. Colectivul de profesori ai Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea. (3370)

 

*  Suntem alături de colega noastră, Luminiţa Citrea, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui,

IOAN CITREA.

Dumnezeu să-l odihnească. Camelia Timofte, Luminiţa Chindea, Melinda Boroş. (3370)

 

* Cu gânduri sincere de alinare, suntem alături de colega şi prietena noastră, Luminiţa Citrea, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Carmen Chiş şi Adrian Tencuţiu. (3369)

 

* Suntem alături de Iuliana Vasile (Nana noastră), la marea durere pricinuită de pierderea soţului său drag. Sincere condoleanţe. Mara, Maia, Monica şi Grigore Serac. (3350)

 

* Suntem alături de colega noastră Mortan Mariana, acum când se desparte de socrul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Şcolii Gimnaziale „Lucreţia Suciu” Oradea. (3359)

 

* Vestea trecerii în nefiinţă a celui care a fost,

CONSTANTIN VÎSLĂ, 

maistru la montaj maşini-unelte de la Întreprinderea Înfrăţirea Oradea, m-a întristat profund. A fost un coleg şi un colaborator deosebit, muncind cu multă dăruire pentru realizarea unor maşini-unelte de bună calitate. Cu regret observ că, aşa trece în uitare „Marea familie a Înfrăţiriştilor” plecând în nefiinţă unul câte unul”... Transmit sincere condoleanţe familiei îndurerate şi rog pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Ing. Agud-Sferle Nicolae. (3361)

 

* Cu durere în suflet ne despărţim de fratele şi unchiul nostru drag

DUMITRU MIHELE,

plecat prea devreme dintre noi. Îţi vom simţi lipsa din mijlocul nostru. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fratele Mihele Ioan, nepoatele Florina, Dorina şi Rodica, cu familiile. (3362)

 

* În aceste momente pline de durere, suntem alături de colega noastră Claudia Luca la despărţirea de tatăl ei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii din DGASPC Bihor şi Serviciul Adopţii. (3364)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Negrean Octavia, la trecerea în nefiinţă a mamei sale

IULIANA NEGREAN.

Sincere condoleanţe. Colectivul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Aştileu.

 

* Sincere condoleanţe pentru colegul nostru Apati Adrian la moartea bunicului său. Dumnezeu să-l odihnească. Colegii de la S.C. Promara Lux S.R.L., S.C. Hodana S.R.L., S.C. Contaxa Prest S.R.L. (3368)

 

COMEMORĂRI

* Te-ai stins sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Timpul trece dar durerea a rămas aceeaşi ca în urmă cu un an când a plecat la cele veşnice iubita noastră soţie, mamă şi fiică

ILIEŞ ZORIŢA

Parastasul va avea loc mâine, 17 decembrie, de la ora 9.00, la bisericuţa din cartierul Nufărul.

 

* Se împlinesc 40 de zile de când ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru tată, socru și bunic

PAVEL ROMAN.

Slujba de pomenire va avea loc duminică, 18 decembrie, la Biserica Ortodoxă din satul Picleu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiii Mircea și Mihai cu familiile. (6219) 

 

* Se împlineşte un an de când a plecat dintre noi buna noastră mamă, soacră şi bunică

MINERVA RADU.

Îi aducem un pios omagiu de dragoste şi preţuire, rugându-l pe bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, la ora 11.00, la Bisericuţa din Nufărul. Fiul Cornel cu familia. (3355) 

 

* Se împlineşte un an de când ne-a părăsit sora şi cumnata noastră dragă

MINERVA RADU,

lăsând în urmă lacrimi şi dor. Vom păstra veşnic în sufletele noastre amintirea ei. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Fraţii cu familiile, din Sibiu. (3356)

 

* Tristeţea, durerea şi lacrimile nu se mai opresc nici acum la împlinirea a 7 ani de când ai plecat dintre noi dragul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

DUMITRU BONDAR

(a Todi), din Ateaş. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, ora 9.00, la Biserica „Sf. Petru şi Pavel”, din Ioşia. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Mereu te vom plânge. Soţia Ana, fiul Liviu, fiica Marioara cu familiile lor. (3194) 

 

* Se împlinesc 6 luni de când draga noastră mamă şi bunică

LIVIA RUSU

a trecut la cele veşnice. O vom purta mereu în suflet. Mulţumim tuturor celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Parastasul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, ora 10.00, la Biserica „Sf. Sebastian”. Fam. Rusu Liviu. (3229) 

 

* Timpul se scurge, dar durerea rămâne în suflet tot restul vieţii. Acum, la împlinirea unui an de la plecarea iubitului tată

PETRU MURG,

dorim să-i cinstim memoria printr-o slujbă de pomenire ce va avea loc în data de 17 decembrie 2016, ora 9.00, la Biserica „Izvorul Tămăduirii” (vis a vis de Magazinul Crişul, în curtea spitalului). Familia Scheirer Gabriela şi Miki. (3363)

 

* Se împlinesc 6 luni de la trecerea în eternitate a soţului meu,

ec. AUGUSTIN ŢIGAN.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Parastasul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, ora 9.00, la Biserica de lemn din Piaţa Rogerius. Soţia. (3221)

 

* Se împlinesc 6 săptămâni de profundă tristeţe de când iubitul nostru soţ şi tată

OCTAVIAN-IOAN BOLEAC

a părăsit această lume. Mereu prezent în gândurile şi inimile noastre, îi aducem omagiu de dragoste şi preţuire rugându-l pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Parastasul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 10.00, la Biserica „Sf. Gheorghe”, din Parcul Traian, colţ cu Gen. Magheru. Soţia Gabi şi fiica Ioana. (3197)

 

* Triste sunt zilele şi nopţile de când a plecat dintre noi, în urmă cu 6 săptămâni, iubitul nostru soţ, tată, socru, bunic şi străbunic

TEODOR INDRIE,

din Leş. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Parastasul va avea loc duminică, 18 decembrie 2016, la Biserica din satul Leş. Familia îndoliată. (3177)

 

* Se împlineşte un an de când a plecat dintre noi cea care a fost o bună soţie, mamă şi bunică

CATIŢA  CANAHAI,

din Salonta. Vei rămâne mereu în inimile şi sufletele noastre. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 18 decembrie 2016, ora 11.00 la Biserica Greco-Catolică din Oradea, cartierul Velenţa. Familia.

 

 

* Sărbătorile de iarnă sunt tot mai triste şi pustii pentru noi, de când în urmă cu 15 ani a plecat spre veşnicie la nmai 62 de ani, soţia, mama, soacra şi bunica,

FLORICA PETRUŞ.

Amintirea ei va rămâne veşnic vie în inimile noastre. Mulţumim celor ce-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia. (3347) 

 

* Cu aceeaşi durere în suflete comemorăm 6 săptămâni, de când ne-a părăsit mama, bunica şi străbunica noastră dragă

MARIA BAILEF.

Mulţumim tuturor celor care au cunoscut-o şi îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Parastasul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, orele 10.30, la Biserica „Sf. Gheorghe”, de pe Magheru. Familia îndurerată. (3373)

 

* Comemorăm cu tristeţe trecerea în eternitate a dragilor noştri părinţi

TODOROV – 43,

CATALINA – 35,

DOMNICA – 11

şi a dragilor noştri soacră, cumnată şi cumnat, din Săcădat

MARIA – 7,

VIOREL – 7,

VIORICA – 6.

Dumnezeu să le dăruiască odihnă veşnică. Mulţumim tuturor celor care le vor păstra o clipă de aducere aminte. Parastasul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 9.00, la Biserica „Buna Vestire”. Familiile Maliţa. (3352)

 

* O rugăciune, flori şi lacrimi este tot ce îi putem oferi acum când se împlinesc 40 de zile de când a plecat dragul nostru tată şi bunic

DUMITRU MURG.

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 9.00, la Biserica cu Lună. Dumnezeu să-l odihnească. Familia îndurerată. (3351)

 

* Timpul se scurge nemilos şi adânceşte durerea din sufletele noastre, dorul de dragii noştri părinţi

MARIA URDEA

şi

col. (r.) TRAIAN URDEA

de care cu regret, ne-am despărţit acum 14 ani respectiv 1 an. Dumnezeu să le dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Mulţumim celor ce vor păstra un moment de aducere aminte, închinat memoriei lor. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 9.00, la Biserica „Sfânta Vineri” din Piaţa Ţăranilor. Copiii Marilena, Mircea, nora Cezarina, nepoţii Ioana şi Vlad şi strănepotul Luca. (3360)