DECESE

* „Când iarăşi mândrul soare

Străluceşte cu lucire

Făptura cu bucurie

Se trezeşte şi învie”.

IRINA COZMA,

IOAN TAU,

PAL DANIEL BALLA,

ANGELA SULAMZON,

IRENKE KALMAR,

ARON NAGY.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului S.R.L.”  

 

* Adânc îndurerata familie anunță trecerea în veșnicie a celui care a fost

VICTOR MICULA,

la vârsta de 76 de ani. Înmormântarea va avea loc joi 23 februarie, ora 14.00, din Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski, din Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi, cu ochii înlăcrimaţi ne luăm rămas bun de la cumnatul şi unchiul nostru

ec. VICTOR MICULA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar familiei îndurerate alinare şi mângâiere. Cumnata Elisabeta Micula şi nepoatele Alexandrina Moruţ cu familia şi Otilia Petriş cu familia. (1519)

 

* Ne alăturăm durerii familiei Victor-Alexandru Micula, la vestea tristă a trecerii în nefiinţă a celui care a fost tată, socru şi bunic,

ec. VICTOR MICULA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace în Împărăţia Sa. Fam. Tănase şi Nelia Rengle. (1520)

 

* Cu sufletele cuprinse de durere şi lacrimi în ochi, ne despărţim de iubita noastră soţie, mamă, soacră şi bunică,

ECATERINA BUNGĂU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc joi, 23 februarie, ora 13.00, în localitatea Betfia, de la nr. 84. Soţul Damian, fiica Cristina cu soţul Claudiu, nepoţii George şi Raluca, fiica Viorica cu soţul Mircea, nepotul Dragoş, fiul Radu cu soţia Anca, nepoţii Sânziana şi Matei. (1521)

 

* Suntem alături de colegele noastre Cristiana Popovici şi Viorica Gug cu familiile în aceste momente grele când se despart de cea care le-a fost mamă, soacră şi bunică,

ECATERINA BUNGĂU.

Sincere condoleanţe. Compartimentul Abonaţi S.C. CAO S.A. (1523)

 

* Transmitem sincere condoleanţe colegelor noastre Cristiana Popovici şi Viorica Gug, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a mamei lor dragi. Sincere condoleanţe. Colectivul Companiei de Apă Oradea-Sediu Central. (1522)

 

* În aceste momente pline de durere suntem alături de prietenii noştri Cristina şi Claudiu Popovici, la durerea pricinuită de pierderea mamei dragi,

ECATERINA BUNGĂU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Filip Ioan şi Sanda. (1525)

 

* Suntem alături de fosta noastră colegă Lemnian Gheorghina, în momentele grele prin care trece la moartea tatălui său drag. Colectivul Liceului Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” Oradea. (1526)

 

* Cu durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru tată, soț, bunic și socru,

IOAN TAU.

Te vom iubi mereu! Înmormântarea va avea loc joi, 23 februarie, de la ora 13.00, de la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal. Fie ca bunul Dumnezeu să îl așeze în Împărăția Sa. Familia îndoliată.

 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet cald și iubitor s-a ridicat la cer, iar eu cu lacrimi în ochi, cu sufletul îndurerat mă despart de draga mea bunică,

FLOARE VERCHE.

Bunul Dumnezeu să o ierte și să îi dea odihnă veșnică. Nepoata Pașca Doina cu soțul Radu, strănepoatele Rada și Alexandra. (186)

 

 

 COMEMORĂRI

 

* Au trecut 27 de ani de când a plecat de lângă noi un suflet deosebit, fiul şi fratele nostru

CRISTIAN PAT,

la numai 19 ani. Timpul care s-a scurs nu a şters amintirea lui din sufletele noastre. Nu avea cum... Ne amintim de el cu mult drag şi ştim că de acolo de unde este veghează asupra noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia. (1504) 

 

 

* Tristeţe, durere şi dor nestins la împlinirea a 6 luni de când te-ai ridicat la ceruri dragul nostru

ADRIAN FILIMON.

Acolo unde eşti să-ţi fie bine. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică. Familia, veşnic îndurerată. (1267)