DECESE

* „S-a frânt viaţa noastră

Ca ramura din crâng

Cu inima zdrobită de durere

Rămas-am să te plâng”.

ANA FECHETE,

ERZSEBET PAL,

IREN NAGY,

MARIA GERGELY,

ILONA SORBAN.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Profund îndureraţi ne despărţim de cea care a fost iubita noastră soţie, mamă şi soacră,

dr. MIRELA SIMION,

un OM care a trăit doar pentru noi, toţi şi un medic desăvârşit. Înmormântarea va avea loc vineri, 7 aprilie, ora 13.00, din Capela Haşaş, Cimitirul Municipal. Familia dr. Simion Aurel, Răzvan şi Irina. (2866)

 

* Cu nespusă durere ne luăm rămas bun de la cea care a fost pentru noi, cea mai dragă soră, mătuşă şi prietenă,

dr. MIRELA SIMION,

un OM de un rar devotament. Dumnezeu să te odihnească în pace, draga noastră. Ioana, Mihnea, Alexandru. (2867)

 

* Cu regret ne despărţim mult prea devreme de buna noastră colaboratoare,

dr. MIRELA SIMION.

Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată. Sincere condoleanţe familiei. Dr. Corina Şuteu împreună cu întreg colectivul Medicris. (2863)

 

* Nimic nu ne va umple golul lăsat de tine în inimile noastre. Te-am iubit mult şi te vom iubi mereu, draga noastră,

MIRELA SIMION.

Fie ca lumina veşnică să-ţi însoţească sufletul bun spre ceruri. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fam. Vicaşiu. (2872)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost colegă şi prietenă,

MIRELA SIMION.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Colegii din cadrul Serv. SSM-AQ, SDEE Electrica Oradea. (2871)

 

* Cu sufletele frânte de durere ne despărţim de draga noastră colegă şi prietenă deopotrivă, cea care a fost

dr. MIRELA SIMION,

un OM cu suflet mare, oricând dispusă să sară în ajutorul celui aflat la nevoie, fără a face vreo diferenţă între oameni. A fost un OM de mare valoare, o profesionistă desăvârşită care a respectat cu adevărat jurământul lui Hipocrat. Îi mulţumim lui Dumnezeu că am avut-o printre noi, iar ei, îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi. O vom păstra vie în memoria noastră. Suntem alături de familia îndurerată şi le transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegii de serviciu de la Electrica-Serv. AISE Oradea. (2878)

 

* Suntem alături de dr. Simion Aurel, la marea durere pricinuită de decesul soţiei. Sincere condoleanţe. Fam. Moş Teofil şi Adela. (2886)

 

* Suntem alături de familia domnului dr. Simion, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a dragei soţii, bunei mame şi mult stimatei şi apreciatei colaboratoare a Policlinicii Artimed. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei bun. Colectivul Policlinicii Artimed. (2885)

 

* Sincere condoleanţe familiei dr. Simion Relu şi Răzvan, în aceste clipe grele cauzate de pierderea soţiei şi mamei,

MIRELA.

Verişoara Florica Bara, Mitică şi Roxana. (2883)

 

* Sincere condoleanţe familiei dr. Aurel Simion la despărţirea de iubita lor soţie şi mamă

dr. MIRELA SIMION,

un suflet nobil şi o inimă plină de dragoste, care a plecat prea devreme dintre noi, lăsând celor care au cunoscut-o multă durere şi regrete. Dumnezeu să-i dea odihnă şi să-i vegheze somnul de veci. Fam. Mircea şi Mărioara Trâmbiţaş.

 

* Suntem alături de prof. Ioana Albu şi familia la despărţirea de scumpa lor soră şi mătuşă,

dr. MIRELA SIMION.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Fam. Mircea şi Mărioara Trâmbiţaş.

 

* Transmitem un gând de alinare şi compasiune familiei Fechete Dumitru, la despărţirea de mama dragă

FECHETE ANA

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. dr. Ana Duminică.

 

* La ceas de grea încercare şi durere sufletească suntem alături de verişoara noastră Ioana şi familia dr. Simion Aurel, la pierderea surorii, soţiei şi mamei dragi

dr. MIRELA SIMION

Fie ca lumina veşnică să-i însoţească sufletul bun spre ceruri! Fam. Duminică.

 

* În viață se spunem că suntem copii atâta timp cât ne trăiesc părinții, cei care ne poartă de grijă până în ultima clipă a vieții lor și care ne iubesc necondiționat. Azi, cu durere în suflete și lacrimi în ochi, ne despărțim de mama, soacra și bunica dragă

ANA FECHETE,

din Fughiu. Ai plecat iubită MAMĂ să te odihnești alături de îngeri și să veghezi de acolo asupra noastră. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 7 aprilie, ora 13.00, la Capela din localitatea Fughiu. Nu te vom uita niciodată. Veșnic îndurerați, fiul Dumitru Fechete, nora Nicoleta și dragii tăi nepoții Gabi și Andreea. (322)

 

* Cu inimile sfâșiate de durere și ochii în lacrimi ne luăm rămas bun de la mama, soacra, bunica și străbunica noastră dragă,

ANA FECHETE,

din Fughiu, plecată fulgerător la cele veșnice. Părintele Ceresc să-ți odihnească sufletul bun alături de cei drepți. Vei rămâne veșnic în inimile noastre îndurerate, iar amintirea ta o vom păstra veșnic vie prin poveștile și întâmplările pe care le vom povesti strănepoților tăi dragi. În veci nemângâiați, fiica Dorina Buda, ginerele Sandu, nepoții dragi Simona, Mariana, Mihaela și Sănducu împreună cu familiile lor. (323)

 

* Durerea despărțirii de cea care îți dă viață este întotdeauna fără margini. Ne despărțim cu lacrimi în ochi de cea care a fost mama, soacra și bunica dragă

ANA FECHETE,

din Fughiu. Tatăl Ceresc să te așeze în Împărăția Sa acolo unde cei buni și drepți se odihnesc, iar noi ne vom aduce mereu cu drag aminte de tine. Rămas bun, iubită MAMĂ! Îndurerați fiica Teodora, ginerele Petrică, nepoții Sergiu, Neluțu și Alina Silaghi. (324)

 

* Un gând de mângâiere pentru nora mea Teodora, fiul meu Petrică și nepoții Sergiu și Neluțu Silaghi, acum când se despart de scumpa lor mamă, soacră și bunică, cuscra mea

ANA FECHETE,

un suflet blând şi bun, o mamă şi bunică desăvârşită. Părintele Ceresc s-o odihnească în pace şi linişte, dându-i odihna veşnică, iar pe voi să vă întărească. Tatiana Silaghi. (325)

 

* Suntem alături de cumnata noastră Dora, fratele Petrică și nepoții Sergiu și Neluțu Silaghi la despărțirea de mama, soacra și bunica dragă

ANA FECHETE.

Tatăl Ceresc să-i dea binemeritata odihnă veșnică în Împărăţia Sa, iar pe voi să vă mângâie și să vă dea putere pentru a o putea pomeni veșnic. Cumnații Simona și Sandu Bonța cu familia, Paula și Adi Țărău cu familia. (326)

 

* În aceste clipe de grea încercare, suntem alături de Dorina Buda și Uțu Fechete cu familiile lor și ne exprimăm regretul la pierderea mamei lor dragi

ANA FECHETE.

Dumnezeu să-i odihească sufletul bun în Împărăția Sa, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Tatiana Silaghi, Simona și Sandu Bonța, Paula și Adi Țărău cu familiile. (332)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Dora, Petrică și copiii Sergiu și Neluțu, la marea durere pricinuită de moartea mamei, soacrei și bunicii lor dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Horică, Felicia și Vlad. (327) 

 

* Sunt alături de colega mea, Silaghi Teodora, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Secretarul municipiului Oradea-Ionel Vila. (328)

 

* Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune colegei noastre, Silaghi Teodora, la trecerea în veșnicie a mamei dragi,

ANA FECHETE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegele Dorina, Alina, Ligia, Mari și Natalia. (329)

 

* Suntem alături de frații Stoica din Tileagd, la marea durere pricinuită de moartea mamei lor dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincerele noastre condoleanțe. Nelu și Irina Grigorean. (330) 

 

* Împărătășim durerea prietenului nostru Adi Tirla, acum când o conduce pe ultimul drum pe buna și neprețuita sa mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Octavian Firezar și Ioana Tătar. (315)

 

* S-a stins o viață de om, ați pierdut o ființă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care treceți, suntem alături de voi, Arpad și Adela Cseros. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Familia Szenasi. (318)

 

* Dragă Adela Cseros, vestea că mama ta iubită

ANA NICORAȘ

s-a stins fulgerător din viață ne-a șocat. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la durere, tristețe și nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul ei s-a oprit aici. Odihnească-se în pace. Sincere condoleanțe. Arpad și Margit Cseros. (319)

 

* Cu sufletele împietrite am aflat de moartea mamei tale. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Sincere condoleanțe Adelei Cseros pentru pierderea ființei iubite

ANA NICORAȘ.

Sinceră compasiune. Attila și Aniko. (320)

 

* Copleșiți de emoția ultimului bun rămas, suntem alături de voi Aurel și Răzvan, acum când

MIRELA

s-a așezat la masa umbrelor. Dumnezeu să îi vegheze somnul lin! Delia, Bristi și Sorin Terțan. (331)

 

 

* Un ultim şi pios omagiu celui care a fost

IUSTIN POPA,

unchiul nostru drag, a cărui căldură sufletească şi grijă părintească nu le vom uita niciodată. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar celor rămaşi – Simona și Cristi cu familiile lor să le aline suferinţa și să le mângâie sufletul! Nepoatele Anca și Laura cu familiile și văd. Ana Creț. (2876)

 

* Suntem alături de colega noastră Delia Pantea şi soţul acesteia, Valentin, la trista despărţire de soacra şi mama dragă,

ELISABETA PANTEA

Sincere condoleanţe. Dumnezeu să îi dăruiască odihnă veşnică. Colectivul Bibliotecii Judeţene "Gheorghe Şincai" Bihor. (2868)

 

* Împărtăşim durerea domnului Ilie Pantea şi familiei sale, pricinuită de trecerea la cele veşnice a iubitei lor,

VETA PANTEA.

Dumnezeu s-o ierte. Văd. Tanc Iuliana cu familia, din Cefa. (2858)

 

* Un suflet cald, bun şi mărinimos, naşa noastră,

ELISABETA PANTEA,

a plecat spre Împărăţia Cerurilor. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe întregii familii. Finii Lucia, Costel şi Cristian Obreja. (2860)

 

* Cu tristeţe ne despărţim de verişoara şi mătuşa noastră

ELISABETA PANTEA,

şi suntem alături de tine, Ilie şi de băieţii tăi, în aceste momente grele. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Ştef Dumitru şi Hus Florentin. (2887)

 

* Împărtăşim durerea întregii familii, la despărţirea de iubita lor soţie, mamă şi bunică,

ELISABETA PANTEA,

mica ELI

a cărei blândeţe şi bunătate au încălzit sufletele celor din jur. Dormi în pace! Fam. Dale Emil. (2888)

 

* Gânduri de alinare şi sincere condoleanţe familiei Pantea Ilie, acum când se despart de buna lor soţie, mamă, soacră şi bunică,

ELISABETA PANTEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Iuliana Pintea din Cefa şi Mariana Căpuş cu familia, din Oradea. (2889)

 

* Suntem alături de familia vecinei noastre, Lucuţ Garofina, la marea durere pricinuită de pierderea mamei, soacrei şi bunicii,

PARASCHIVA HOGEA,

din Maieru-Bistriţa Năsăud. Dumnezeu să o aibă în Paza Lui. Sincere condoleanţe. Aurelia, Nelu şi Claudiu, din Oradea. (2865)

 

* La ceas de grea încercare suntem alături de vecina, Lucuţ Garofina şi familia ei, la despărţirea de mama, soacra şi bunica lor,

PARASCHIVA HOGEA,

din Maieru-Bistriţa Năsăud. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Locatarii blocului PB 159, Nufărul-Oradea. (2864)

 

* Suntem alături de familia îndoliată a celui care a fost tată, bunic, prieten şi consătean al familiei noastre,

dr. MIHAI TAKACS.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei multă putere pentru a trece peste această pierdere. Văd. Plugar Silvia împreună cu fiicele şi familiile lor. (2873)

 

* Lumina veşnică să însoţească sufletul bun spre ceruri, iar Dumnezeu s-o primească în Împărăţia Sa, pe cea care a fost

IRINA STOICA,

din Tileagd. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 7 aprilie, ora 14.00, la domiciliu. Va rămâne mereu în inimile noastre. Fiii Ovidiu, Adrian şi Sorin cu familiile.

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite pentru a exprima întristarea care ne-a cuprins la aflarea veştii că

înv. TEODOR ŞANDOR,

s-a ridicat la cer, mult prea devreme. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Colectivul Şcolii Gimnaziale „Puiu Sever” Ineu şi al Şcolii Gimnaziale nr. 1 Botean. (2881)

 

* Împărtăşim durerea finilor noştri Dumitru Fechete cu familia şi ne exprimăm profunda noastră compasiune în aceste grele clipe când se despart de cea care a fost mamă, soacră şi bunică. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Narcis şi Codruţa Maliţa. (2890)

 

COMEMORĂRI

* Timpul nu va șterge din inimile noastre durerea, dorul și lacrimile care s-au așternut în urmă cu 4 ani, când s-a stins din viață și a plecat pe drumul fără întoarcere dragul nostru fiu, soț, tată și ginere

dr. GHEORGHE-RADU BOLOGAN,

medic veterinar. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată. Mulțumim celor ce-i vor păstra o clipă de amintire. Familia. (317)

 

 

* Amintim cu tristeţe că acum trei ani s-a stins lângă noi, o inimă nobilă şi generoasă, draga noastră

ROZA MOCE, 

a trăit 81 de ani. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele şi să-i aşeze sufletul bun în Casa Raiului. Veşnică pomenire. Fratele Mihaiu cu nepoţii Cîmpeanu, Luminiţa, Mihăiţă împreună cu familiile. (2882) 

 

* Timpul s-a scurs lăsând în urma lui multă durere şi un dor nestins după iubitul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

GHEORGHE ACHIM,

acum la împlinirea a 22 de ani de la plecarea dintre noi. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul în Împărăţia Lui. Veşnic îndurerate, soţia Florica, fiicele Daniela, Adriana şi Monica, cu familiile. (2856)

 

* Timpul nu a reuşit să şteargă durere şi tristeţea de când dragii noştri

MARŢIAN BERINDEA,

ŞTEFAN ŢÎNŢAŞ,

MIHAI BERINDEA,

FLOARE BERINDEA,

şi îngeraşii,

SEBASTIAN

şi

MIHAELA,

au trecut la cele veşnice. Bunătatea şi dragostea cu care ne-au înconjurat nu le vom uita niciodată. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Fiicele Lenuţa, Pălăguţa, Maria, fiul Mihai, nepoţii Angela şi Ciprian cu familia. (2875)

 

* Sumţim aceeaşi durere în suflete, pe care am simţit-o în urmă cu 38 ani, de când a plecat la cele veşnice tatăl, bunicul şi străbunicul,

TEODOR GALE,

la numai 54 ani, din Avram-Iancu. Te plânge a ta fiică Mărioara cu soţul Gavril, nepoţii Călin şi Alin cu familiile. (2884)