Giulia: "Nu aş da 2.000 de euro pe o poşetă... decât dacă ar face şi micul dejun"
Giulia Anghelescu, fosta componentă a trupei Candy, actuala solistă pentru DJ Project, nu face fiţe când vine vorba de haine. Nu risipeşte banii pe capricii trecătoare şi recunoaşte că nu are nicio haină exagerat de scumpă.
"În niciun caz, nu aş da 2.000 de euro pe o poşetă... decât dacă ar face şi micul dejun", glumeşte Giulia, care spune că se inspiră din stilul vestimentar al Rihannei şi al lui Lady Gaga atunci când merge la cumpărături. "Îmi place modul prin care Gaga exagerează cu apariţiile sale. Mi se pare un produs de marketing senzaţional şi cred că este o sursă de inspiraţie pentru fiecare dintre noi", spune Giulia. "La mine, şedinţele de shopping au nevoie de câteva zile de studiu a revistelor de fashion. De abia apoi merg prin magazine şi cumpăr. În general, prefer să cumpăr haine din alte ţări pentru simplul motiv că găsesc lucruri deosebite", spune Giulia pentru site-ul perfecte.ro. Imobilizată la pat din cauza unui accident la ski, Giulia va trebui să îşi amâne unul dintre planurile sale: să cânte suspendată în aer, cum a făcut Pink la Premiile Grammy. "Mie mi s-a părut momentul lui Pink de la Grammy poate cel mai bun din ultimii ani. Nu ştiu dacă aş putea cânta suspendată, dar trebuie să recunosc că mă gândesc din ce in ce mai des să încerc", spune Giulia. Până când va cânta suspendată în aer, Giulia poate să viseze la următorul său plan: "Cel mai mare vis al meu este să cânt cu Robbie Williams".
Comentarii
Nu există nici un comentariu.