Marți, 24 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Regina Maria, va avea loc un concert extraordinar, intitulat „De Ziua Unirii”, care va fi susținut de Ansamblul Artistic Profesionist Crișana.

Invitați speciali în spectacol sunt Laura Lavric și Petrică Mîțu Stoian, care vor concerta alături de artiștii bihoreni. Până atunci, ansamblul se pregătește pentru un mini turneu, în localitățile Bucea, Negreni și Bratca, cu spectacolul „Drag mi-i cântecul și jocul”. Cu ocazia Unirii Principatelor Române, Ansamblul Artistic Profesionist Crișana va prezenta marți, 24 ianuarie, de la ora 19.00, un concert-spectacol, intitulat „De Ziua Unirii”. Invitații speciali Laura Lavric și Petrică Mîțu Stoian vor evolua alături de artiștii bihoreni: Simona Costin, Otilia Haragoș Seghedi, Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminița Tomuța, Stângaciu, Cornel Borza și Leontin Ciucur. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, condusă de maestrul Adrian Miescu. Spectacolul va fi prezentat de îndrăgitul actor George Voinese.

„Spectacolul va cuprinde cântece și dansuri populare, melodii și suite orchestrale, interpretate de orchestră cu soliștii ansamblului și cu cei doi invitați speciali - Laura Lavric și Petrică Mîțu Stoian - din cele două provincii românești: Moldova și Țara Românească. Orchestra repetă de câteva zile materialele celor doi soliști, totul este pregătit, așteptăm doar publicul spectator să fie alături de noi”, a spus Leontin Ciucur.

Prețul unui bilet la spectacol este de 35 de lei în lojile centrale, 30 de lei în lojile laterale, 25 de lei în sală și 20 de lei la balcon. Informații suplimentare și rezervări, la tel. 0259/440.742.