E luna mai, e primăvară, gândul ne zboară la începuturi nealterate. Peste 20 de tineri artiști, dintre care și doi orădeni, se întâlnesc sâmbătă, 13 mai, la Cluj-Napoca, și aleg să împărtășească bucăți din propria intimitate. Acest lucru se va realiza în cadrul unei expoziții colective, unice, de lucrări care, fie din motive de „imperfecțiune”, fie din alte motive, nu s-au bucurat (încă) de privirea celor din jur.

 

Așadar, cu sfială sau fără, la un moment dat, ar fi fost necesar ca acești tineri curajoși să scoată din ateliere lucrările la care țin atât de mult, să dea ochii cu ele, să râdă, să plângă, să le strângă la piept și să le aducă rapid, până nu se răzgândesc, în cadrul acestei expoziții. Cum vremea se anunță a fi prielnică și oamenii plini de admirație, dornici de conversație și absolut gata de a închega prietenii noi și captivante, cu siguranță se va lăsa cu fotografie bună și voie și mai bună.  

Printre artiștii care au fost selectați să participe la această expoziție colectivă se numără și doi tineri fotografi orădeni: Dominik Iabloncic, elev în clasa a XII-a la Liceul de Arte, și Sonia Miheș, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Oradea. Orădenii care vor avea drum prin Cluj-Napoca sunt invitați sâmbătă, 13 mai, de la ora 19.00, la Reactor de creație și experiment, pe strada Petofi Sandor, nr. 4. În cadrul expoziției, vor putea fi admirate fotografii, desene, picturi, ale căror povești vor fi prezentate direct de artiști. Intrarea la eveniment va fi liberă!