Seminarul educațional “Fluent în Finanțe” va avea loc la Hotel Continental Forum, Sala Paladium. Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face la www.bvb.ro/oradea.

Bursa de Valori București (BVB) va organiza, pe 7 iunie, la Oradea, un seminar educațional gratuit, dedicat tuturor celor interesați, indiferent de vârstă și de nivelul veniturilor. Timp de trei ore, participanții la seminar vor putea să: dobândească abilități și informații suplimentare despre gestionarea bugetului și a finanțelor personale; înțeleagă rolul Bursei de Valori București în economia României; învețe despre nevoia de a acumulare și creștere a bunăstării personale; învețe despre cum se investește pe piața bursieră din România și cum se iau deciziile în mod informat; înțeleagă importanța sprijinului proactiv pentru companiile românești și pentru economia țării. Conceptul educațional care stă la baza programului “Fluent în Finanțe” are în vedere: asigurarea primului contact cu piața de capital și cu Bursa de Valori București; apropierea de persoane care nu sunt familiarizate cu piața de capital, dar care corespund profilului de investitor și care pot beneficia de pe urma acestei calități; furnizarea unor informații practice și valoaroase care nu sunt prea tehnice și descurajatoare pentru începători; prezentarea cunoștinţelor într-o manieră accesibilă și angajantă prin sesiuni active de întrebări și răspunsuri.

Agenda seminarului este următoarea: ora 17.00 - Eusebiu Burcaş, Burcash - Managementul banilor; 17:50 - Întrebări și răspunsuri; 18.00 Ileana Botez, Coordonator program “Fluent în Finanțe”, Bursa de Valori București; 18.50 Întrebări și răspunsuri; 19.00 - Dan Rus, Analist Senior, Banca Transilvania; 19.50 - Întrebări și răspunsuri. Reamintim că Bursa de Valori Bucureşti este o companie listată pe propria piaţă din 2010, iar “Fluent în Finanțe” este unul dintre cele mai importante proiecte ale BVB, care își propune să contribuie la creșterea gradului de educație financiară în România. Lansat în iulie 2015, conceptul ințial a presupus organizarea de seminarii pentru angajații corporațiilor din România. Datorită succesului ridicat al acestui proiect, BVB a decis să extindă acest proiect și să organizeze seminarii inclusiv pentru persoanele fizice, indiferent de angajatorul lor. Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi se pot adresa dlui Bogdan A. Mugescu, Specialist PR, +4.0765.346.715, comunicare@bvb.ro.