Municipalitatea orădeană a anunţat că azi, 27 aprilie, este interzis accesul pe Aleea Ştrandului, pentru a putea fi turnat covor asfaltic. De aceea, circulaţia rutieră va fi deviată pe o rută ocolitoare în jurul Parcului I.C. Brătianu. Lucrările afectează şi circulaţia pe traseul liniei 15 de autobuz.

 

Comisia de circulație a aprobat miercuri, la propunerea Direcției Tehnice, solicitarea firmei SC Gauss Topo Srl cu privire la închiderea drumului Aleea Ștrandului, azi, 27 aprilie, în vederea efectuării lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic. Astfel, pe tronsonul între str. gen. H.M Berthelot și str. I. C Brătianu se va devia circulația pe o rută ocolitoare în jurul Parcului I. C. Brătianu, pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de asfaltare și pentru evitarea incidentelor cu participanții la trafic.

Din cauza acestor lucrări, OTL a făcut modificări pe linia de autobuz 15. Astfel, de la ora 8.00, pe această linie se circulă cu un autobuz de capacitate mică, astfel încât finalizarea lucrărilor să nu fie întârziată de întreruperi pentru a facilita tranzitarea zonei de autobuze de capacitate mare. Totodată, OTL a anunţat că, dacă va fi nevoie, traseul autobuzului va fi deviat prin dreptul Hotelului Elite.

Lucrările de asfaltare fac parte din cadrul lucrărilor de amenajare a unui nou acces la Complexul Termal Nymphaea, cu suplimentarea locurilor de parcare la aquapark, începute de către administrația locală la finalul anului trecut.