Studio Act a găzduit duminică, 26 martie, Concert în 2, cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu. Concertul, care a făcut parte din cadrul unui turneu naţional susţinut de cei doi artişti, a fost sold-out, iar audienţa s-a dovedit plină de entuziasm.

 

„Dacă vrei s-asculți muzică inteligentă, hai la concert!/Dacă vrei o seară de muzică altfel, hai la concert!/ Dacă vrei să te distrezi cu cap, hai la concert!”, o invitaţie tipică pentru un concert atipic, care a convins orădenii să iasă din case duminică seara şi să confere sălii Studio Act atributul „arhiplin”. Ada Milea şi Bobo Burlăcianu şi-au oprit paşii în Oradea, în cadrul unui turneu naţional, cu spectacolul Concert în 2 (supranumit, special pentru urbea de pe Crişul Repede, Concert’n Oradea). Concertul a inclus fragmente din Albumul Alcool (unul dintre albumele hit ale artistei). Albumul este inspirat din volumul de versuri “Cartea Alcool”, al poetului Ion Mureşan (premiat în 2012 de Academia Română pentru aceste poezii). Poemele lui Ion Mureşan a fost reinterpretate de Ada Milea, care, fără a modifica versul,  a scos în evidenţă subtilităţi şi nuanţe, îmbrăcate în umor.

Orădenii s-au delectat şi cu piese de pe albumul Nasul, fragmente din muzica de teatru „scrisă pentru acolo şi adaptată pentru aici”, dar şi de pe albumul Cântece de iarnă (... pentru toate anotimpurile).

O seară în care peste 100 de spectatori şi-au descreţit frunţile şi au acoperit parţial (sau câteodată) urechile copiilor, rămânând însă fideli umorului inteligent.