Clele mai mari proteste din ultimii 28 de ani au continuat şi în weekend, orădenii arătându-se solidari cu românii din ţară. Sâmbătă, începând cu ora 12.00, peste 50 de copii au răspuns prezent la Marşul Copiilor, organizat simultan în toată seara, în timp ce sâmbătă şi duminică seara, mii de orădeni au continuat să protesteze împotriva OUG 13.

Tinerii părinţi din toată România au fost chemaţi cu cei mici la Marşul Copiilor, organizat sub sloganul „Ei au venit cu huliganii, noi am venit cu copiii”. Iar orădenii au răspuns şi de această dată „Prezent”. Peste 50 de copii, de la sugari în cărucioare, la elevi, majoritatea de şcoală primară, au fost prezenţi în 4 februarie în Piaţa Unirii, alături de părinţii lor. Protestul copiilor a fost autorizat în intervalul orar 12.00-15.00, iar prezenţa celor mici ar fi fost, probabil, mai numeroasă, dacă acest interval nu ar fi corespuns cu programul de somn al majorităţii copiilor din învăţământul preşcolar.

Mitingul celor mici a fost prilej de hrănit porumbei şi plimbat cu trotineta, fiind una dintre cele emoţionante acţiuni de protest de care tânăra generaţie a dat dovadă. În plus, cei mai măricei dintre copii, chiar dacă nu cunosc legi, ordonanţe, sau termeni juridici, au fost conştienţi că se află în Piaţa Unirii pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la furt.

Protestele au continuat sâmbătă seara, când pe platoul din Piaţa Unirii a venit rândul adulţilor (peste 5.000 de oameni) să militeze pentru statul de drept. În ciuda vremii ploioase, orădenii înarmaţi cu vuvuzele, pancarte şi multă determinare, au mărşăluit pe strada Armatei Române, pe bulevardele Decebal şi Dacia, dar şi pe Corso, reuşind să scoată şi alţi protestatari din case. Vestea că ordonanţa ar putea fi abrogată nu i-a convins să renunţe la marşul de sâmbătă, iar duminică, 5 februarie, deşi în Monitorul Oficial s-a publicat abrogarea, textul noii ordonanţe a părut ambiguu şi oamenii, neîncrezători, şi-au dat din nou întâlnire în Piaţa Unirii.