Eduard și Bianca formează un cuplu nu numai pe scenă, ci și în viața de zi cu zi. După o relație de șapte ani, Eduard s-a gândit să-i facă o surpriză frumoasei lui partenere, de ziua ei de naștere, așa că joi noapte, la ora 00.00, a cerut-o de soție, și nu oriunde, ci chiar în Piața Unirii din Oradea.

Pe lângă inelul de logodnă, Bianca a primit și un superb buchet de trandafiri albi, într-un joben...

De șapte ani, oamenii îi cunosc în formula de „Eduard și Bianca, singurul duo de magicieni din țară”. Tot de atâta timp, cei doi tineri formează un cuplu și în viața reală.

Joi noapte, când ceasurile anunțau miezul nopții, în Piața Unirii din Oradea, se consuma un eveniment inedit, despre care cei doi își vor aminti, peste ani, cu emoție.

Eduard și-a luat inima în dinți, a îngenunchiat în fața iubitei lui, și a cerut-o de soție. Evenimentul a fost pregătit din timp, în cel mai mic detaliu, astfel încât viitoarea doamnă Malița, care de obicei se prinde de surprize, nu a „mirosit” nimic...

A doua zi, Bianca a postat pe pagina ei de socializare un filmuleț emoționant (se poate vizualiza la Crisana Tv) cu întregul eveniment, despre care spune că a fost „cea mai magică zi de naștere”, pentru că a primit cel mai frumos cadou: inelul de logodnă.

Eduard şi Bianca reprezintă cel mai bun duo de iluzioniști din România, în momentul de față. La doar 20 de ani, cei doi au reușit să uimească o țară întreagă la renumitul concurs „Românii au talent”, unde au smuls ropote de aplauze cu numere periculoase, riscante și inedite, prezentate în premieră, în România. Tinerii sunt printre singurii iluzioniști profesioniști din țară care pot susține spectacole special create pentru toate tipurile de magie: magie stand-up, micro-magie, magie pentru copii, mentalism, magie de scenă, spectacol de mega iluzii etc.

Fiind vorba de un cuplu de magicieni, fiecare dintre cei doi aduce ceva special acestui duo atât de apreciat. Eduard Malița este cel mai tânăr Campion Național al Magiei în România și, totodată, este primul magician român care a participat și a câștigat numeroase premii în competițiile de peste hotare. Bianca Onița se numără printre puținele femei magician care practică această artă cot la cot cu bărbații. Ea a reușit să distrugă mitul conform căruia numai bărbații pot fi magicieni. În plus, datorită experienței dobândite ca gimnastă și dansatoare, spectacolele oferite de ea sunt cu totul și cu totul speciale. Bianca reușește să aducă un plus de feminitate și eleganță tuturor numerelor de iluzionism, arătând publicului o latură sexy, fermecătoare și plină de stil a magiei.