La aproape doi ani de la despărțirea lor și la presupuse zvonuri legate de infidelitate, actorii Ben Affleck și Jennifer Garner și-au anulat divorțul jurându-și să mai dea o șansă căsniciei lor, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au hotărât să ofere căsniciei lor o nouă șansă, iar potrivit revistei People, cei doi actori și-au anulat divorțul. Cele două vedete, care au fost căsătorite timp de aproape 12 ani și care au trei copii împreună (Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, și Samuel, 5 ani), s-au despărțit în iunie 2015, la o zi după cea de-a 10-a lor aniversare de nuntă, după ce au apărut zvonuri că Affleck ar fi avut o relație cu bona copiilor. Cu toate acestea, cei doi actori au stabilit ferm în trecut că conviețuirea lor se va centra pe nevoile copiilor lor - Affleck declarând că va locui pe aceeași proprietate cu Garner chiar și după divorț. Procedurile de divorț au fost oprite în iulie, anul trecut pentru „centrarea asupra copiilor”, însă o sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că Affleck și cu Garner sunt oficial din nou împreună, după ce și-au dat seama că încă se iubesc.

„Jen a anulat divorțul”, a declarat sursa, dezvăluind că decizia a venit din partea lui Garner, în vârstă de 44 de ani. „Chiar vrea să rezolve lucrurile dintre ea și Ben. Vor să mai încerce o dată”. „Există mereu o șansă de reconciliere. Se iubesc. Chiar își iubesc mult copiii, iar acei copii își iubesc părinții.” Perechea a fost fotografiată împreună fiind văzută din ce în ce mai des împreună în ultimele luni, găzduind o mică petrecere la casa lor pentru a sărbători aniversarea lui Samuel, imediat după premiile Oscar.

Deși nici Ben sau Jen nu au comentat public relația lor, un apropiat al cuplului a declarat pentru Us Weekly în iulie, anul trecut, că exista posibilitatea împăcării: „Jen a menționat că divorțul se va finaliza în curând, iar apoi, în urmă cu câteva săptămâni, lucrurile s-au schimbat.” „Jen pare a fi încă îndrăgostită de Ben, dar nu vrea să meargă în acea direcție. Ea se concentrează pe copiii lor.”