Actorii Kurt Russell și Goldie Hawn, care sunt totodată un cuplu și în viață, au primit fiecare câte o stea într-o dublă ceremonie desfășurată joi pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

 

„Îți datorez viața mea minunată”, i-a declarat actorul în vârstă de 66 de ani celei care i-a fost parteneră de viață timp de 33 de ani.

Celebrului cuplu i s-au alăturat la ceremonie fiica lui Goldie Hawn, Kate Hudson, precum și actrița Reese Witherspoon și regizorul Quentin Tarantino, care l-a avut ca protagonist pe Kurt Russell în numeroase filme, precum „The Hateful Eight”.

„Putem să ne căsătorim acum? Nu am avut niciodată o ceremonie atât de frumoasă” a glumit actrița în vârstă de 71 de ani.

Goldie Hawn și-a făcut debutul ca actriță în 1967 și a primit un Oscar pentru cel mai bun rol secundar, în 1970, pentru interpretarea sa în filmul „loarea de Cactus” Ea a jucat apoi în aproximativ 30 de filme.

Kurt Russell a început să joace de la 10 ani în seriale de televiziune înainte să se lanseze în cinema. Cel mai recent film al său este „Guardians of the Galaxyns 2” (Gardienii Galaxiei 2) care a fost lansat vineri în cinematografele nord-americane.

Cei doi s-au cunoscut în 1968 dar au devenit un cuplu mult mai târziu, în 1984, când s-au reîntâlnit pe platoul de filmare la „Swing Shift” („Femei în timp de război”). De atunci trăiesc împreună și formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri de la Hollywood.