Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat vineri, după mai multe luni în care Heard l-a acuzat pe actor de violenţă domestică, Depp acuzând-o pe aceasta, în replică, de şantaj financiar.

Documentele depuse la Los Angeles County Superior Court vineri atestă o împărţire a bunurilor maritale şi un acordat semnat de Depp, în vârstă de 53 de ani, de a achita suma deja anunţată de 7 milioane de dolari, pe care Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a declarat că o va dona organizaţiilor de caritate. Divorţul dintre Johnny Depp şi Amber Heard a ajuns pe prima pagină a tabloidelor. Actriţa, care l-a întâlnit pe Johhny pe platourile de filmare pentru „The Rum Diary”, în 2011, și pentru care Depp ar fi părăsit-o pe Vanessa Paradis, a depus actele de divorț în luna mai. Pe de altă parte, Johnny ar fi lovit-o pe Amber cu un iPhone. În instanţă s-a stabilit ca Heard să primească în jur de 6,8 milioane de dolari - restul din suma de 7 milioane de dolari asupra căreia fostul cuplu a convenit inițial, minus banii pe care Depp deja a declarat că-i va dona direct către organizații de caritate alese de Heard: American Civil Liberties Union și Spitalul de Copii din Los Angeles.

Johnny Depp a fost de acord să plătească suma stabilită în acordul divorţului în decurs de 12 luni, iar Heard s-a angajat să direcţioneze banii către organizaţiile de caritate până la sfârșitul anului 2018.