Printul Harry s-a întâlnit cu Rihanna, cea mai faimoasă vedetă născută în Barbados, de două ori, într-o singură zi, în cadrul evenimentelor desfăşurate cu ocazia aniversării a 50 de ani de independență a statului insular, informează bbc.com.

 

La evenimentul desfăşurat după-amiaza în Bridgetown, Printul Harry a făcut-o pe Rihanna să-l aștepte. Prinţul Harry s-a oprit să-l salute pe președintele Guyanei, înainte de a porni în întâmpinarea cântăreţei. Rihanna a aşteptat să-l salute pe prinţ, care i-a răspuns galant: "Salut, îmi face plăcere să te cunosc!".  Cei doi s-au aşezat apoi unul lângă celălalt pe scenă, la un concert festiv. Un consilier regal a declarat că prințul, care îşi purta medaliile și însemnele de Cavaler al Ordinului Victorian Regal, a fost anunţat cu 20 de minute înainte de a sosi la gala de după-amiază că Rihanna va fi prezentă. "Ne-am gândit că se vor întâlni pentru prima dată la concert", a declarat consilierul regal.

Rihanna a purtat o rochie albastră și a optat pentru o nuanţă de galben pe unghii, ambele culori regăsindu-se pe steagul statului insular Barbados. Prinţul Harry a citit un mesaj oficial al Reginei Marii Britanii, pentru marcarea aniversării celor 50 de ani de când statul Barbados nu se mai află sub dominaţie britanică. Mai târziu, Prințul Harry și Rihanna s-au așezat unul lângă altul, pe scenă, la un concert desfăşurat la Kensington Oval, terenul de cricket din Bridgetown. Printul Harry a făcut o declaraţie publică în faţa celor 20000 de persoane din audienţă, care îi scandau numele: "Independența acestui stat a fost o declarație de încredere pentru viitor. 50 de ani de Barbados. Trebuie să fiţi mândri pentru cultura voastă vibrantă, priceperea sportivă, dar şi pentru frumusețea naturală a statului insular, care atrage vizitatori din întreaga lume."