Președintele Asociației MicNews.ro Mihai Căldăraru și Marcu Viorel Andrei, în calitate de vicepreședinte, l-au însoțit pe Moș Crăciun, și a oferit daruri copiilor.

 

Asociația MicNews.ro a reușit, prin campania ”Fii Moş Crăciun”, organizată în perioada 10-20 decembrie, să aducă zâmbetul pe buzele a sute de copii defavorizați din București și Ilfov.

Scopul campaniei a fost acela de a colecta jucării, hăinuţe, încălţăminte, dulciuri, rechizite şi orice alte obiecte la care au renunțat, de dragul copiilor nevoiași, toți cei care au vrut să contribuie și să se alăture acestui gest caritabil, înaintea Sărbătorilor de iarnă.

Românii au dat dovadă de sensibilitate și dărnicie dăruind din puținul lor, copiilor nevoiași și defavorizați, atât cei care au avut o situație financiară bună, cât și cei care nu au un venit substanțial. Astfel, s-au strâns, în final, 300 de pachete, ca rezultat al generozității a 700 de persoane.

„Majoritatea cadourilor, adică o treime au fost donate exclusiv copiilor defavorizate din Judeţul Ilfov. O altă categorie care s-a putut bucura de cadouri de Crăciun sunt cei peste 20 de familii care au o condiție materială și financiară precară, majoritatea având și ei, la rândul lor, copii. Persoanele care și-au petrecut Crăciunul în spitale, respectiv copii și adulți care trăiesc cu o dizabilitate au fost surprinși în total 15 la sută din cadouri. Datorită generozităţi extraordinare, 250 de famiili şi peste 100 de vârstnici au primit câte un cadou în cadrul acţiuni”, potrivit informațiilor oferite de organizatori.

La această frumoasă acțiune s-a implicat în mod constant și foarte activ, tânărul jurnalist Mihai Căldăraru, președintele Asociației MicNews.ro, un om cu un suflet minunat. Un deosebit de important ajutor, oferit în campania ”Fii Moş Crăciun”, a venit din partea lui Marcu Viorel Andrei, Vicepreşedinte al Asociaţiei MicNews, Primo Prod SRL, Târgul de Produse Tradiţionale de Lângă Facultatea de Agronomie, prin reprezentantul său legal domnul Petre Dan, Hofigal S.A,  ODS Otical Disc Solutions, prin doamna Mihaela Ciurei, domnul Pruna Stefan Cornel, Agent Principal al Sectiei 8 Politie,  domnuldr.Ștefan Spiridon (fost Viceprimar al Sectorului 4), DezvaluiriBiz.ro, TradeMedia.ro, și DePrahova.ro, MagnaNews.ro.