Ca în fiecare an, Administrația Socială Comunitară Oradea i-a sărbătorit pe părinţi și pe bunici, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. În acest sens, în colaborare cu Colegiul Tehnic “Transilvania”, ASCO a pregătit o masă festivă pentru 100 de persoane de vârsta a treia și le-a acordat, în semn de recunoștință, o floare și un tichet valoric de 100 de lei.  

Evenimentul s-a desfășurat la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Oradea, într-o atmosferă de sărbătoare, startul petrecerii fiind dat de „Dansatorii din Botean”, care au încântat auditoriul cu un minunat moment artistic. Solista grupului a fost Adriana Hexan Popa, iar coordonatorul trupei - Aurelia Sălăjan.  

În deschiderea manifestării, Arina Moş, directorul ASCO, şi-a exprimat bucuria că poate să participe, şi în acest an, în calitate de gazdă, la eveniment, dar și mândria de a-i avea alături pe cei care reprezintă un model de viaţă pentru noi: „Este un minunat prilej să sărbătorim împreună această zi, care vă este dedicată, și vă transmit întreaga mea apreciere şi respectul pentru modelele de viaţă pe care ni le oferiţi”. La finalul discursului, Arina Moș le-a urat un sincer şi călduros „La mulţi ani!” și le-a mulțumit celor care au sprijinit organizarea evenimentului, firma Selgros și Fundația “Neagu Elena”.

La rândul său, viceprimarul Florin Birta le-a mulţumit orădenilor prezenţi pentru interesul pe care îl manifestă faţă de problemele comunităţii şi pentru rolul activ pe care l-au avut, de-a lungul anilor, în administraţia locală.

„Încercăm, şi credem că şi reuşim, în mare parte, an de an, să aducem acel ceva plus de care aveţi nevoie, dumneavoastră datorându-vă ceea ce suntem. În numele administrației locale, vă doresc multă sănătate şi numai bucurii!”, a spus viceprimarul Florin Birta.