După remiza oarecum neaşteptată din precedentul meci oficial susţinut pe teren propriu (40-40 cu U Craiova), handbaliştii pregătiţi de Sebastian Tudor evoluează astăzi, de la ora 12.00, în deplasare, cu a 9-a clasată, CNE Sighişoara. Jocul, disputat în devans, contează pentru etapa a 22-a din Seria B a Diviziei A.

 

Aşa cum o arată şi numele, formaţia din Sighişoara este alcătuită din tineri jucători care provin din Centrul Naţional de Excelenţă. Aşadar, mult talent dar experienţă mai puţină, fapt ce ar trebui să constituie un avantaj pentru echipa oaspete. Dar cum evoluţiile din acest retur de campionat, care nu se vor lăsa fără urmări la sfârşitul sezonului după cum a declarat tehnicianul echipei, nu sunt dătătoare de mari speranţe rămâne de văzut cum se va derula partida din Sala „Radu Voina”. Teoretic, după ce şi în tur s-au impus clar, la 10 goluri (44-34), orădenii nu ar trebui să întâmpine mari probleme în a tranşa partida. Dar, cum menţionam anterior, scăderea de formă din retur lasă o oarecare incertitudine asupra deznodământului acestui joc. Cele două formaţii sunt despărţite de 7 locuri în clasament. CSM-ul ocupă poziţia a doua, cu 42 de puncte, după 13 victorii, 3 remize şi două înfrângeri, în timp ce gazdele de astăzi se află pe locul al 9-lea (din 12 echipe) cu 16 puncte după 5 succese, un egal şi 13 eşecuri. După acest meci, elevii lui Sebi Tudor vor avea mai mult de o lună de pauză până la următorul joc oficial ce se va disputa la data de 13 mai, în deplasare, cu penultima clasată, Avram Iancu Arad.

Celelalte partide ale rundei a 22-a care se vor disputa sâmbătă, 22 aprilie, sunt: CSU Târgu Jiu - Academia Minaur, HCM Sighişoara - U Cluj, HC Sibiu - CSU Poli Timişoara şi Avram Iancu Arad - Minaur Baia Mare. CNOT Braşov şi U Craiova vor sta.