Aflați doar la „mâna” lor, jucătorii pregătiți de Vig Zoltan și-au îndeplinit sarcina învingând clar, în deplasare, pe CS Mădăras. Într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Liga a IV-a, liderul a câștigat 1-7 (1-3) duelul cu ocupanta locului al 8-lea.

Disputat pe o vreme rece, schimbătoare, și cu multe rafale de vânt, partida de la Mădăras a stâns în tribune puțini spectatori, o bună parte a acestora fiind chiar susținătorii oaspeților. Cu jucători precum Lazăr, Sfârlea, Gado sau Ember, diosiganii n-au avut nicio emoție cu toate că primele ocazii clare de gol le-au aparținut gazdelor. Din rândul acestora doar Dobrescu, revenit după o lungă perioadă de suspendare, s-a ridicat la nivelul adversarilor săi. Acțiunile în viteză, șutul bun cu ambele picioare sunt calități care i-au făcut pe diosiganii din tribună să vorbească despre transferul unui asemenea jucător. El a fost cel care în două rânduri, la scorul de 0-0 a irosit două mari șanse de a marca. Meritul pentru faptul că tabela de scor a rămas neschimbată îi aparține portarului Vlad Ghețe care, la fel ca în derby-ul cu Universitatea Oradea, a reușit să apere aflat fiind în duel de unu la unu cu atacantul advers. Același portar a repetat isprava în repriza secundă dar atunci oaspeții se aflau în avantaj. Primul și al treilea gol, marcă înregistrată Florin Lazăr, s-au înscris după același tipar: corner de pe dreapta executat de Sfârlea și lovitura de cap trimisă de fundașul liderului. Cele două reușite l-au făcut pe Ghețe să-și alinte coechipierul cu apelativul „Ramos de Diosig”, trimitere la realizările fundașului de la Real Madrid. Emil Popa a făcut 2-0 profitând de gafa portarului gazdelor care nu a reușit să rețină un șut excelent trimis de la 22 de metri de Ember. Scorul la pauză avea să fie 1-3, Dobrescu finalizând după ce a scăpat singur cu Vlad Ghețe. În minutul 49 scorul avea să devină 4-1. Acțiunea lui Zadori pe partea stângă a fost finalizată cu o centrare la firul ierbii până la Emil Popa care a așezat balonul pentru Ramses Gado, fostul fotbalist al Oțelului Galați șutând simplu cu latul. În minutul 70 s-a făcut 1-5 după ce Zadori a înscris direct din corner ajutat fiind și de vânt. Cinci minute mai târziu Sfârlea a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri surprinzându-l pe tânărul portar de la CS Mădăras (1-6). Ultimul gol al partidei (min. 81), care a fost și cel mai frumos, l-a marcat Ramses Gado, atacantul finalizând din întoarcere, de la 16 metri perpendicular pe poartă, o acțiune purtată pe stânga de frații Jurcă. Așadar CS Diosig și-a îndeplinit obiectivul în fața unei echipe slăbite după pauza de iarnă.

CS Mădăras: Tătăran - Memetea, David, R. Sala, I. Chişe -Mughiuruş, Faur, A. Petricău, R. Pușcaș - Lezeu, Dobrescu. Au mai jucat: Aburdan, Balaj, Todor, C. Chişe.

Antrenor: Kadar Lorand.

CS Diosig: Gheţe - F. Lazăr, Arsene, Karacsony, Zadori S., Ember, Sfârlea, Cr. Jurca, E. Popa, Gado, G. Costea. Au mai evoluat: L. Jurcă, Sereş, Balogh, Marc.

Antrenor: Vig Zoltan.