Sezonul regulat din cadrul Seriei Vest a Diviziei A2 la volei feminin s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, odată cu disputarea ultimei runde. Astfel, formația pregătită de Mariana Szabo-Alexi a suferit un eșec clar în fața liderului neînvins, Agroland Timișoara. Rezultatul final a fost 0-3 pentru bănățence, pe seturi 20-25, 17-25, 13-25.

Evoluția orădencelor din primele două seturi ar putea fi caracterizată ca fiind una timorată. Gazdele au comis numeroase greșeli individuale care au făcut astfel cadou mai multe puncte echipei vizitatoare. Startul setului al treilea a fost excelent pentru bihorence, dar pe parcurs evoluția bună s-a stins astfel că echipa oaspete, mult mai bine organizată, a tranșat fără emoții un joc care i-a fost mereu la îndemână. În celălalt joc al etapei, după cum era de așteptat, CS U Cluj a surclasat CSM Satu Mare, cu scorul de 3-0 la seturi. Așadar, la finele sezonului regulat, cele mai bune echipe din serie, Agroland Timișoara și CS U Cluj, au terminat (în aceeași ordine) pe primele două locuri ale clasamentului, asigurându-și astfel calificarea directă la turneul I al Seriei Vest ce se va desfășura în perioada 12-14 aprilie. În condițiile în care CSU Medicina Târgu Mureș s-a retras din campionat, iar CSU Poli Timișoara și ProVolei Arad au stat, fetele pregătite de Mariana Szabo Alexi au încheiat sezonul regulat pe locul al 3-lea cu 16 puncte.

CSU Oradea: Iuliana Fîcă, Anca Pașca, Roxana Haidu, Bianca Chende, Adamcsik Henriette, Nicoleta Ponorean, Horvath Reka, Antonia Rizea, Mădălina Pura, Giulia Blaj, Flavia Chiș și Andreea Maran.

Antrenoare: Mariana Szabo-Alexi.