Echipa de Liga a IV-a CSO Ștei încheie azi cantonamentul centralizat, efectuat în perioada 4-11 februarie, locația aleasă fiind Vila Sântana, din Sânmartin. Jucătorii, pregătiți de Sandu Balaj și Florin Galea, au avut parte de câte două antrenamente zilnic.

 

  Încă odată cei care se ocupă de destinele echipei, Primăria și Consiliul Local Ștei, au găsit soluții pentru efectuarea unui cantonament atât de necesar în vederea „încărcării bateriilor” pentru returul ediției 2016-2017. Evident, mari iubitori de sport, Iulian Balaj și Marius Cioară, primarul, respectiv viceprimarul orașului Ștei au avut un rol esențial în a crea condiții bune jucătorilor din orașul de la poalele Munților Apuseni.

O singură noutate

Sub comanda antrenorilor Sandu Balaj și Florin Galea 20 de jucători aleargă cot la cot cu gândul la un retur și mai reușit ca prima parte a campionatului unde șteienii ocupă locul șapte, unul destul de bun în opinia lui Dănuț Pașca, vicepreședintele grupării, prezent și acum, ca de obicei de altfel, în mijlocul echipei. Singura noutate (deocamdată) în lot este înregimentarea portarului Andrei Bogdan (de la Gloria Căbești), ceilalți jucători fiind: Cristian Plisco, Remus Berce - Andrei Toma, Adrian Dumbrăvean, Răzvan Bogdan, Sebastian Tuduce, Andrei Gruie, Lucian Berce, Ciprian Popa, Dragoș Pele, Paul Ștefan, Raul Pirtea, Marius Matei, Cătălin Galea, Daniel Gavriș, Nica Pantea, Alexandru Stoian, Mădălin Botan, Aurel Petriș. Nu au putut să participe la acest cantonament portarul Raul Fofiu, care urmează un tratament în urma unei serioase accidentări, precum și jucătorii de câmp Mădălin Haica, Livius Bogdan, Ciprian Lazea din motive familiale.

Încep seria meciurilor amicale

După ce azi vor încheia pregătirea centralizată, șteienii au deja planificate trei meciuri amicale. Primele două, pe 15 și 22 februarie, în compania vecinilor de la CS Bihorul Beiuș, iar celălalt cu ocupanta locului 9 din Liga a III-a, Seria a 4, Lunca Teuz Cermei, meci care se va juca la Salonta pe 25 februarie. Cei doi tehnicieni nu exclud varianta altor meciuri cu echipe din Depresiunea Beiușului.

Majorat, în mijlocul colegilor

Pentru unul din juniorii echipei, portarul Cristian Plisco, ziua de 8 februarie 2016 va fi una pe care cu siguranță nu o va uita niciodată. Cristian a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani tocmai în acest cantonament, în mijlocul echipei. Chiar dacă a fost o zi mai specială în viața lui, Cristian a efectuat cele două antrenamente, nefăcând rabat de la pregătire. Seara a fost sărbătorit de toată echipa, iar din partea conducerii Dănuț Pașca i-a comandat un tort surpriză. Din acest colț de pagină îi urăm și noi lui Cristian un sincer „La Mulți Ani” și multe satisfacții atât pe terenul de sport, cât și în viața de zi cu zi.