Caravana „presarilor" care susţin acţiunea „Fă sport, indiferent de vârstă" a ajuns şi la Roşia, unde au jucat un meci de fotbal pe teren sintetic cu o selecţionată locală.

 

Dacă drumul spre Depresiunea Beiuşului  a fost străbătut pe o ploaie persistentă, la faţa locului vremea a fost în ton cu priveliştea superbă a zonei. Mai preocupaţi parcă să admire frumuseţea peisajului, presarii" au fost surprinşi repede de adversari, majoritatea mai tineri şi mai bine pregătiţi fizic, astfel că scorul a luat proporţii. Pe fondul schimbărilor din garnitura roşienilor, susţinuţi şi cu acest prilej de primarul Florin Bonca, oaspeţii şi prietenii lor din zonă au început să reducă diferenţa, care la final a fost una minimă (12-13). Dincolo de goluri şi rezultat, importantă a fost risipa de energie, generatoare de sănătate, a tuturor celor care au fost protagoniştii acestui meci amical.

După efortul depus, cei implicaţi în joc şi-au refăcut forţele la Pensiunea Roşia la invitaţia lui Remus Moţiu, organizatorul acţiunii.  

Selecţionata Roşia: Dumitru Hortea, Remus Moţiu (1 gol), Valentin Burescu (1), Lucian Maliţa, Ioan Gherle (2), Victor Mihalcea (4), Iulian Balaj (2), Ioan Nica, Dacian Uşvat, Liviu Tirla, câte 1.

Presa: Adi Simea - Nicolae Mihalcea (1), Alexandru Guiaş (1), Silviu Toda (1), Ionel Goina (2), Gabi Matica (1), Ionuţ Cergheş (1), Horia Buz (2), Sorin Ilisie (1), Teo Biriş (2), Radu Bitea (1).

Mâine, selecţionata Presei Bihorene va reveni în Depresiunea Beiuşului, pentru o nouă propagandă" a ideii de mişcare, în compania amicilor îndrăgitului solist de muzică Claudiu Borza. Meciul de pe terenul sintetic din Beiuş va începe la ora 19.00.