Teren: Căbești

Spectatori: aproximativ 150

Marcatori: S. Avram 14, 41, Cuc 22, Briciu 39, Buștea 69,87

Cartonașe galbene: E. Sârb

Gloria: Fiț (73 Tarcea) - Alb, Turle, Cr. Lezeu, Tamaș (46 Szekereș), E. Sârb, Iștoc (71 Ștefănică), A.Sârb (50 Țiboc), Lasc (73 Roman), Balint, D. Lezeu.

Antrenor: Ionuț Cergheș.

CSC: Barbaș - Letan, Ciuciu, Șerb, Teșan, Fărcuța, Briciu (66 Iova), S. Avram, Iambor (58 Rus), Buștea, Cuc (67 B. Avram).

Antrenor: Adrian Iova.

Arbitri: George Blaj - la centru, Andrei Laza și Radu Bandula, asistenți.

Observator AJF: Mircea Bărcan.

În „groapa cu lei” de la Căbești, cum îi spun localnicii, prezența liderului seriei a II-a, din Liga a V-a, a atras un număr însemnat de spectatori, iar suporterii „căbeștenilor” sperau într-o surpriză din partea favoriților, care din păcate au avut o evoluție modestă în fața unor jucători cu vechi state de servicii în ligile superioare.

Fără istoric a fost însă acest meci în care liderul a forțat doar atât cât a trebuit obținând un lejer „set alb” în fața unui adversar deosebit de sportiv care și-a apărat cu ardoare șansele atât cât a putut în fața unui partener de întrecere superior la toate capitolele. Partida a debutat cu un joc surprinzător de calm, fazele de poartă lipsind cu desăvârșire, însă la prima acțiune mai „legată” oaspeții au deschis scorul (0-1), prin S. Avram (14), gol contestat de gazde pentru o poziție de off-side (inexistentă însă). D. Lezeu (20) a ripostat cu un șut din afara careului care s-a dovedit o pradă ușoară pentru Barabaș, pentru ca la cealaltă poartă plasa să fie scuturată din nou (0-2), de Cuc (22) după o cursă personală. Diferența  la pauză (0-4)  a fost realizată de golurile înscrise de Briciu (39) și S. Avram (41) care au speculat din plin nesiguranța fundașilor adverși. Un moment interesant s-a derulat în startul reprizei secunde când Briciu (47) a simulat un fault în careu iar banca tehnică a oaspeților a „explodat” cerând lovitură de pedeapsă, cel mai vehement fiind antrnorul oaspeților, Adrian Iova, „linștit” fiind de observatorul meciului, după ce Daniel Briciu a recunosut cu sportivitate că nu a fost faultat. De altfel, după această fază un „mucalit” din tribună a avut o remarcă foarte hazlie la adresa oaspeților afirmând că la asemenea jucători, care știu bine jocul, practic nu mai trebuie... antrenor. Evident a fost o glumă, însă mult gustată de cei din jur. Iștoc (50) a avut șansa golului dar s-a pripit șutând slab dintr-o poziție favorabilă. La rampă a ieșit Buștea (69, 87) care a reușit o dublă fixând scorul final (0-6), unul care reflectă din plin realitatea din teren. Pentru amatorii de statistică, dar și de curiozități, trebuie remarcată prezența unor suporteri vășcuani la Căbești, în frunte cu oficialii grupării de lângă „Apa Boiului” care au șicanat pe toată durată meciului echipa vizitatoare, însă de același „tratament” au avut și ei parte, sâmbătă, la Biharia în meciul disputat cu echipa locală Cetatea, când reprezentații liderului, CSC Gepiu, și-au făcut și ei „datoria”.