* CSC Paleu s-a retras din competițiile organizate de AJF Bihor (Liga a 4-a și Juniori E), în consecință va pierde toate jocurile rămase de disputat cu scorul de 3-0.

* CS Viitorul Popești s-a retras din Liga a 5-a și va pierde toate jocurile din retur cu scorul de 3-0.

* Începând cu data de 27.02.2017, conform hotărârii Adunării Generale, noul președinte al AJF Bihor este prof. Radu Bitea.

* Începând cu data de 8.03.2017, prof. dir. Ioan Pirtea a fost validat de către Comitetul Executiv al AJF Bihor în funcția de președinte al CJA Bihor.

* AJF Bihor face demersuri pentru ca plata baremelor de arbitraj și observare să se facă în conformitate cu noile reglementări ale Codului Fiscal, urmând ca fiecare arbitru și observator să devină PFA. În primele etape, plata se va face după vechiul sistem (delegații), dar în cel mai scurt timp posibil se va face trecerea la sistemul plății prin PFA.

* Fiecare club participant în competițiile organizate de AJF Bihor va primi câte două mingi de fotbal oferite de Federația Română de Fotbal și AJF Bihor în scopul dezvoltării activității fotbalistice din teritoriu. La jocurile din 11-12 martie vor primii mingi echipele din Liga a 4-a și juniorii D, respectiv E, urmând ca formațiile din Liga a 5-a și cele din campionatul de juniori C (dar și echipele care nu au susținut meciuri în etapa din 11-12 martie) să intre în posesia lor începând cu etapa din 17 martie 2017.

* AJF Bihor și CJA Bihor face un apel la reconciliere cu fosta conducere a CJA Bihor, privind punerea la dispoziţie a materialelor și a echipamentelor de arbitrii necesare continuării dezvoltării activității de arbitraj.

* La jocurile de juniori (C, D, E) se pot solicita observatori la cerere (plătește echipa care solicită), iar conform Deciziei Comitetului Executiv al AJF Bihor din 2 martie 2017, la meciurile la care se întâlnesc primele patru clasate la momentul respectiv, AJF Bihor va delega și observator, acesta urmând a fi plătit de echipa organizatoare.

* La juniorii C, returul va debuta pe 17 martie 2017.

* La juniori D sunt programate etape intermediare pe data de 5 aprilie, 12 aprilie, 19 aprilie, 26 aprilie și 3 mai 2017.

* La juniori E sunt programate etape intermediare pe data de 12 aprilie, 18 aprilie și 3 mai 2017.

* AJF Bihor intenționează să organizere Cupa Bihorul la fotbal juvenil, care va debuta la finalul lunii mai și se va încheia la finalul lunii iunie, urmând să angreneze toate echipele participante în campionatele de juniori. Întrecerea se va desfășura pe categorii de vârstă.

* Se atenționează toți delegații echipelor să predea rapoartele de joc completate brigăzii de arbitri cu cel puțin 20 de minute înainte de ora oficială de începere a jocului.