Aflată în stagiu de pregătire la Băile Felix, CS Oșorhei acumulează pentru noua stagiune din Liga a III-a. Trupa antrenată de Călin Cheregi a susținut și un joc de pregătire, în deplasare, în compania echipei din ultimul eşalon, Izvorul Cociuba Mare, în faţa căreia s-a impus cu 6-1.

Golurile au fost marcate de Szasz (o dublă), Cacovean, Șumălan, Ban și Petricău. De menționat că golul patru, marcat de Sergiu Ban, a venit în urma unei execuții fabuloase, șut de la 40 de metri, în vinclu. „Rar mi-a fost dat să văd un astfel de eurogol”, a precizat la final antrenorul Călin Cheregi. Altfel, putem vorbi de o grupă mare pregătitoare sau Clasa 0, pentru că gruparea din Oșorehi mizează, în foarte mare parte, pe juniori. Dovada elocventă este media de vârstă a lotului cantonat în Felix. Călin Cheregi a adăugat că în câteva zile se vor alătura lotului alți trei juniori.

În partida cu Izvorul, pentru CS Oșorhei au evoluat:

Repriza I - Hyged (30 Kiraly) - Cacovean (venit de la FC Bihor / LPS Bihorul), Petruț Deac (LPS Bihorul), Gal (LPS Bihorul),  Chiș  - Florin Codreanu (LPS Bihorul), George Tenche (Luceafărul Oradea), Cuc, Boka - Cristopher Szasz, Ionuț Groza (CS Mădăras).

Repriza a II-a - Kiraly (60 Hava) - Terebenț, Andrei Șumălan (Crișul Sântandrei), Gal, Cornea  - Codreanu, Sergiu Ban, Vali Petricău, Lorincz - Balog, Chișvasi.  

Nu au jucat, din motive medicale, Ovidiu Popa și Sebastian Remeș, în timp ce Alexandru Pintea susține probe de joc la o echipă din Liga a III-a spaniolă. Fără cei trei jucători, cei mai experimentați din echipă, alături de portarul Hava, CS Oșorhei a aliniat la Cociuba o echipă cu o medie sub 19 ani. Pentru CS Oșorhei urmeză un meci de pregătire cu Crișul Sântadrei, dar și fixarea datelor partidelor amicale cu UTA II și Ripensia Timișoara. Toate aceste jocuri vor fi parafate în funcție de tragerea la sorți a primei faze din Cupa României. „Deocamdată, nu știm, jucăm, nu jucăm pe 10 august, astfel că nu putem angaja jocuri de pregătire până când nu se va efectua tragerea la sorți”, a spus Cheregi.