În ciuda startului modest avut în Grupa B a celei mai puternice întreceri europene de baschet la care a luat parte vreodată, campioana României s-a redresat pe parcurs, având certe șanse de calificare în faza următoare. O serie de date statistice oferite de site-ul oficial al clubului reliefează principalii artizani ai acestor performanțe.

În cele 10 jocuri din Grupa B a Ligii Campionilor, precum și în cele patru din tururile preliminare, CSM CSU Oradea a totalizat 957 de puncte înscrise fapt ce denotă o medie de 68,4 puncte pe meci. Până la acest moment, Cristian Achim a utilizat 14 jucători dintre care doar 4 au evoluat în toate cele 14 partide, restul de 10 având prezențe în cel puțin 10 meciuri. Cei mai productivi jucători au fost, la egalitate, Sean Denison și Martin Zeno, fiecare înscriind câte 146 de puncte. Următorul în ierarhia celor mai buni coșgheteri este Sean Barnette, cu 140 de puncte înscrise. Totuși, trebuie menționat că cel mai bun jucător din sezonul trecut a absentat la ultimele patru partide din această competiție după ce a suferit o ruptură musculară la sfârșitul lunii noiembrie. Branko Mirkovic este următorul în ierarhie, cu 130 de puncte, iar Muhamed Pasalic este al 5-lea cu 125 puncte. Românul cu cele mai multe puncte marcate în Champions League este Andrei Mandache (75).

Sean Denison, un transfer reușit

Deși nu a avut cel mai bun start de sezon, Sean Denison și-a intrat treptat în ritm dovedindu-se decisiv în mai multe partide. Astfel pivotul canadian a dat un adevărat recital în ceea ce privește jocul defensiv, el reușind cele mai multe recuperări (92). 67 dintre acestea au fost defensive, în timp ce 25 au fost realizate sub panoul advers. Totodată, el este liderul echipei și la capace cu nu mai puțin de 20 de reușite de acest gen. Cu o asemenea prestație defensivă, dar și cu cele 146 de puncte înscrise, Denison este liderul roș-albaștrilor și la capitolul eficiență, cu un total de 195 de puncte. În ceea ce privește creația, cum era de așteptat, în ciuda fluctuațiilor de formă, lider este Branko Mirkovic, cu 71 de pase decisive oferite coechipierilor săi. În ceea ce privește jocul la intercepție, cel mai „agil” se dovedește a fi Martin Zeno, cu cele 17 mingi câtigate. Cu toate că a lipsit în ultimele 4 dispute, Sean Barnette se menține lider la capitolul puncte marcate din interiorul semicercului cu cele 58 coșuri de două puncte. În ceea ce privește realizările de la distanță, Muhammed Pasalic este liderul necontestat, cu cele 29 de  coșuri de trei puncte. Cel mai des faultat jucător și implicit cel mai bun marcator de la linia de pedeapsă este Martin Zeno, cu 37 de „libere” transformate.