Stadion: Iuliu Bodola

Gazon: bun

Spectatori: 700

Marcatori: Bedea 23, Fl. Cordoş 49, Arnăutu 57, Chiş-Toie 76 / Vucea 78

Cartonaş galben: - / Ţugui 19

Luceafărul: Goia - Balea, Hlinca (69 Sg. Moga), Cordoș, I. Ban - Cuc (73 Codoban), Feher - Chiș-Toie, Arnăutu, Bedea - Matei (79 C. Roşu). Antrenor: Alexandru Kiss.

ASU Poli: Gakos - Bilia, Gălan, Telescu, Taub - Nicolescu - Teut, Ungureanu (60 Bădăuţă), Țugui (30 Guricici), Ghinescu (67 Vucea) - Şt. Blănaru. Antrenor: Sorin Brândescu.

Arbitri: Marius Chioran - la centru; Iulian Szekely, Doru Lucaciu (toţi din Cluj-Napoca) - asistenţi.

Observatori FRF: Dan Jiga (Bistriţa) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

 

Primul meci de campionat disputat de Luceafărul pe Stadionul Iuliu Bodola a avut un deznodământ fericit pentru echipa orădeană, care a dispus cu 4-1 (1-0) de ASU Poli Timişoara, aceasta fiind prima victorie din 2017.  

 

Seria golurilor a fost deschisă de tânărul Adrian Bedea, care, după ce a driblat un adversar, a trimis în plasă mingea respinsă de Gakos după ce Matei şutase în portarul oaspeţilor (1-0). Diferenţa s-a majorat la puţine momente după pauză. Juniorul de 17 ani Chiş-Toie a executat o lovitură liberă de la 35 de metri, iar Florin Cordoş (49) a punctat din voleu de la 14 metri (2-0). Peste opt minute a fost rândul lui Sergiu Arnăutu să concretizeze jocul bun al Luceafărului, finalizând mingea centrată de I. Ban (3-0). Abia la acest scor, oaspeţii s-au arătat mai periculoşi, Vucea (70) şi Gălan (72), irosind două ocazii, la ultima mingea plasată cu capul lovind transversala. La rampă a ieşit, însă, Paul Chiş-Toie (76), care lansat de Bedea, a narcat primul gol în eşalonul secund după ce a driblat şi portarul (4-0).

Pe final, "luceferii" s-au relaxat, iar oaspeţii au profitat o dată, Vucea (78) finalizând mingea trimisă în faţa porţii de Blănaru (4-1). Autorul golului timişorenilor a mai avut şansa de a marca în minutul 82, iar C. Roşu (90), revenit după o pauză mai  lungă, a tras puţin pe lângă. 

Succes lejer, cel mai clar din această stagiune pentru Luceafărul, care vineri va evolua în deplasare cu CS Baloteşti, de unde se poate întoarcea cu punct(e).