După cantonamentul de la Băile Felix, Luceafărul Oradea a susţinut primul joc de verificare de la reluarea pregătirilor. ,,Luceferii” s-au deplasat la Salonta pentru un amical, pe teren sintetic, cu Crişul Chişineu Criş, liderul neînvins al Ligii a IV-a Arad.

Cu o formulă de start experimentală, în care s-au regăsit mai mulţi jucători tineri veniţi în această iarnă, Luceafărul a încheiat prima repriză cu avantaj minim după golul marcat de Ţegle (10) din lovitură de la 11 metri (1-0). Partea secundă a fost mai dezechilibrată, pe fondul schimbărilor din cele două echipe. La bihoreni au intrat jucători de bază şi scorul a luat proporţii. Arnăutu (47) a majorat diferenţa (2-0), dar fostul component al Luceafărului, Modan (69), a redus ecartul cu un lob de efect (2-1). Până avantajul să fie majorat, Arnăutu a ratat o lovitură de la 11 metri, iar pe final, în minutele 85 şi 87, Constantin Roșu să stabilească rezultatul final (4-1).

La Crişul Chişineu Criş au evoluat şi bihorenii Teşedan, Jude, Modan, Lavrincsik, Lung şi Borşa.

Formații:

Luceafărul (prima repriză): Goia – Drăgan, Hlinca, Cordoș, Ursu – Bedea, Țegle – Balla, Miholca, Costea – Chiș-Toie.

Luceafărul (repriza a doua): Began – Balea, Bactăr, Feher, Ban – Roșu, Cuc, Codoban, Predescu – Arnăutu, M. Matei. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Crișul: Mucha – Ciornei, Teședan, Pavel, Jude – Borșa, Turcuș, Jichici, Gâlcă – Al. Mihai, Modan. Au mai jucat: Pătroi – Marinescu, Lavrincsik, Lung, Asandului, Todincă, Chiș, Horga. Antrenor: Mihai Roşca.