Liga a IV-a la fotbal este caracterizată de echilibru şi când vine vorba de ierarhia golgeterilor la finalul turului. Primii trei clasaţi în topul marcatorilor sunt despărţiţi de câte un gol. Lider este Răzvan Giura, care a punctat de 18 ori pentru Crişul Sântandrei.

 

Atacanţi experimentaţi

În vârstă de 28 de ani, Giura evoluează atacant, însă pe perioada junioratului a fost portar! În imediata apropiere se află tot un atacant, Emeric Zadori (28 ani, Viitorul Borş), autor a 17 goluri, Podiumul este completat de Emil Popa (31 ani, CS Diosig) - 16 goluri, care s-a mai aflat şi el pe primele poziţii în alte ediţii ale întrecerii judeţene. În continuare, până la finalul top 10, regăsim, cu o excepţie, fotbalişti care au jucat în eşaloane superioare, precum Neaga, Gego, Trip, Ţârlea, Szeleş şi Dobrescu, singurul mai puţin experimentat din acest punct de vedere fiind şteianul Daniel Gavriş.

 

Top 10 marcatori

1. Răzvan Giura (Crişul Sântandrei) - 18 goluri

2. Emeric Zadori (Viitorul Borş) - 17 goluri

3. Emil Popa (CS Diosig) - 16 goluri

4-5. Florin Neaga (Universitatea Oradea) - 13 goluri

    Alexandru Gego (Unirea Valea lui Mihai) - 13 goluri

6. Mădălin Trip (CS Bihorul Beiuş) - 12 goluri

7-8. Cristian Ţârlea (CSM Olimpia Salonta) - 10 goluri

    Szeleş Tibor (Unirea Livada) - 10 goluri

9-10. Victor Dobrescu (CS Mădăras) - 9 goluri

Daniel Gavriş (CSO Ştei) - 9 goluri.

 

Beiuşenii, primii la plata taxelor!

Altfel, perioada de transferări începe pe 3 ianuarie 2017 şi se încheie în 19 februarie 2017. Tot în primele două luni ale anului viitor echipele afiliate la AJF Bihor sunt aşteptate la sediul forului fotbalistic judeţean pentru efectuarea vizei anuale. La fel ca şi în alte dăţi, CS Bihorul Beiuş a scăpat deja de această grijă, achitându-şi în avans contribuţiile către AJF Bihor.