Deplasare nefericită pentru CS Oşorhei în etapa 24 din Liga a III-a. Echipa bihoreană a pierdut atât meciul cu Sănătatea Cluj (0-3), cât şi doi jucători de bază, după ce arbitrul a tolerat durităţile „viruşilor verzi".

 

Defensiva oaspeţilor a cedat prima oară la aproape o jumătate de oră de la start, când Ititesc (29) a trimis un şut-centrare în urma căreia mingea a avut o traiectorie curioasă şi a intrat în poartă (1-0). Nemaiavând ce pierde, bihorenii au forţat egalarea, dar golurile au venit tot în poarta lor. La două minute după ce Ferik a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, Sănătatea a beneficita de o lovitură de la 11 metri deşi portarul Hava a fost cel faultat de atacantul gazdelor Ceaca şi nu a mai putu continua jocul. Ad. Lupu (77) a marcat de la 11 metri în poarta lui Săvescu (2-0), reuşită care a demoralizat total CS Oşorhei. Imediat, echipa antrenată de Gheorghe Silaghi a mai primit o lovitură şi de la veteranul Gaşpar (39 de ani), care a stabilit rezultatul final (3-0), neconform cu realitatea din teren.

„Adversarii au jucat foarte dur, iar arbitrul le-a permis acest lucru. În prima repriză am fost nevoit să-l înlocuiesc pe Răzvan Pop după ce a fost atacat în zona genunchiului, iar după ce am rămas în zece, centralul le-a acordat un penalty la o fază la care jucătorul lor, Ceaca, l-a călcat pe portarul Hava, care a urlat de durere!!! Şi pe Hava am fost nevoit să-l schimb şi atât el cât şi Pop au ajuns la spital la revenirea acasă”, a afirmat antrenorul Gheorghe Silaghi.

Sănătatea: Tudoran - Bucur, Matei, Negru, Misăraş - Vitan, Yuh, Ciupe, Lupu - Ceaca, Ititesc.

Antrenor: Marius Semeniuc.

CS Oşorhei: Hava (77 Săvescu) - R. Pop (37 Bercea), Buz, Mintaș, Chiș Coriolan (77 G. Cornea) - Haș, Petricău, Lorincz - Ferik - Sg. Ban, R. Gergely.

Antrenor: Gheorghe Silaghi.

Arbitri: Szekely Zoltan - la centru; Răzvan Soponar, Cristian Mureşan (toţi din Baia Mare) - asistenţi.

Observatori FRF: Ovidiu Comşea (Sibiu), Ioan Orosfoian (Târgu Mureş).