Clasare sub aşteptări pentru echipa de polo feminin CS Crişul Oradea după primul turneu din Campionatul Naţional, desfăşurat la Bazinul "Anatolie Grinţescu" din Bucureşti. Cu două victorii şi tot atâtea eşecuri, echipa orădeană se află pe locul 3 din cinci participante în întrecerea internă.

Pe lângă CS Crişul Oradea, Torpi Târgu Mureş şi Steaua, în competiţie au mai apărut Rapid şi Dinamo, ultima echipă fiind constituită pe "scheletul" selecţionatei Chişinăului. Turneul a debutat nefericit pentu poloistele antrenate de Liviu Garofeanu. Surprinzător, orădencele au fost învinse de Rapid cu 10-7 (2-2, 2-2, 2-1, 4-2) în condiţiile în care cea mai bună jucătoare, Laboncz Nicolette, s-a confruntat  cu probleme medicale. Dificilă a fost şi a doua partidă, câştigată în cele din urmă cu 10-9 (3-2, 2-3, 3-0, 2-4) în faţa lui Dinamo. Mai clar s-au impus orădencele în a treia partidă, 15-9, cu Torpi Târgu Mureş (3-2, 4-1, 4-2, 4-4). În ultimul joc, însă Crişul a fost depăşită clar, scor 7-13, de Steaua, campioana en-titre care în această ediţie şi-a întărit lotul chiar şi cu jucătoare străine.  

După primul turneu, Steaua este lideră, cu maximum de puncte (12), fiind urmată de Rapid şi CS Crişul, cu câte 6 puncte, Torpi Târgu Mureş şi Dinamo, cu câte 3 puncte.

Campionatul mai cuprinde două turnee, programate la Oradea şi Târgu Mureş.