Teren: Roșia

Spectatori: peste 150

Marcatori: Bolha 15, Ușvat 33 (11m), V. Burescu 57 / A. Micula 9, Marc 18, A. Micula 63, A. Ienciu 78

Cartonașe galbene: Cabău, Nica, Horaniț (2), Ușvat, Moce, V. Burescu / Balș, Laza, A. Micula, R. Indrei

Cartonaș roșu: Horaniț 18, pentru cumul de cartonașe galbene

Unirea: Marcon - Cabău (76 Nica), Malița, Horaniț, R. Moțiu, Ușvat, Moce, Hahău (84 Copăcean), Bolha, Tirla, V. Burescu (71 David Popovici).

Delegat: Ioan Gherle.

Biharea: R. Indrei - Balș (81 Hulber), V. Ienciu (79 Teglaș), Bulcău, Laza, Pașca, Marc, Teaha, A. Sabău, A. Micula, Monea.

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitiri: Andrei Bulzan - la centru, George Urs și Marius Moza - asistenți.

Observator AJF: Ioan Blaj.

Ultima etapă din Seria a II-a, Liga a V-a, a avut drept „cap de afiș ” întâlnirea de pe „Valea Roșiei” unde gazdele, dornice de victorie după înfrângerea din tur, au întâlnit o grupare, Biharea Vașcău, cu pretenții la promovarea în Liga a IV-a. Acest fapt a „capacitat” o numeroasă asistență, în ciuda faptului că meciul s-a disputat duminica dimineața.

Pe lângă faptul că roșienii vizau revanșa în această partidă, ei mai aveau ca obiectiv, în cazul unei victorii, păstrarea unui loc în „careul de ași”, deoarece, după un retur senzațional, vecinii din Căbești au suflat constant în „ceafa” lor, dorind „detronarea” acestora, care, până la urmă, s-a și realizat după această etapă. Dorința gazdelor de a câștiga acest meci a fost fenomenală, însă o stare de nervozitate, inexplicabilă, a cântărit mult în exprimarea lor pe teren de care vășcăuanii au profitat din plin, dechizând scorul (0-1), destul de repede, prin A. Micula (9). O pasă bine „filtrată” de V. Burescu a fost materializată prompt de Bolha (15), care a restabilit egalitatea (1-1). Un „trasor” precis a lui Robert Marc (18) a scuturat din nou plasa gazdelor (1-2), după care, în urma unor proteste nejustificate, gazdele s-au „ales” cu un jucător mai puțin pe teren. În ciuda acestui aspect, spiritul de luptă al roșienilor a ieșit din nou în evidență, Ușvat (33) restabilind egalitatea (2-2) dintr-o lovitură de pedeapsă just acordată. Tirla, în prelungirile primei părţi (45+2), a ratat șansa golului, deoarece a șutat peste bară din poziție favorabilă. Totuși, gazdele au preluat conducerea (3-2) prin V. Burescu (57), care a înscris un „eurogol” din lovitură liberă, mingea poposind în vinclu. Ocazia meciului, poate și șansa victoriei, a fost irosită de Bolha (58), care a ratat din marginea careului mic, după o cursă solitară. Vășcăuanii au speculat prompt o nesincronizare în defensiva gazdelor, restabilind egalitatea (3-3) prin omniprezentul A. Micula (63). R. Marc a fost protagonistul unei curse rapide pe partea stângă însă mingea, șutată din unghi, a întâlnit bara transversală, dar, pe fază, veteranul Anghel Ienciu (78) i-a corectat traiectoria și a înscris golul victoriei (3-4). David Popovici (83) a „răspuns” cu un șut din marginea careului mare care a trecut puțin pe lângă poartă, pentru ca gazdele să treacă pe lângă egalare la ultima fază a meciului când Remus Moțiu (90) nu a avut șansă în fața lui Remus Indrei, din interiorul careului mic, „îngerul păzitor” al oaspeților având și multă baftă. Pentru vășcăuani, emoțiile acestei ediții de campionat nu au luat sfârșit, deoarece așteaptă meciul de baraj în compania celeilalte echipe de pe locul 2 din seria I (CS Săcueni sau Inter Aștileu), în vederea realizării obiectivului propus, accederea în Liga a IV-a.