La final de an, copiii care practică fotbalul la CS Viitorul Oradea au avut parte de un banchet asigurat de conducerea clubului la cantina Universităţii Oradea. La evenimentul care a coincis cu împlinirea a şapte ani de existenţă au participat peste 80 de jucători, părinţi, dar şi invitaţi speciali, printre care arbitrul FIFA Octavian Şovre şi centralul Florin Marcu.

 

 Atmosfera a fost întreţinută de majoretele de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, pregătite de profesoara Liana Popovits. „Sunt şapte ani de muncă şi sacrificii din toate punctele de vedere. O muncă ale cărei roade sperăm să se vadă în timp. Ne dorim ca peste ani şi ani, dintre aceşti copii care muncesc zilnic să ajungă cât mai sus în cariera de fotbalişti. Avem olimpici, avem copii cu medii generale peste 9,50, semn că învăţatul şi educaţia ocupă un rol important. Ne dorim ca anul viitor să fie cel puţin la fel de bun ca 2016, an în care am câştigat campionatul judeţean cu grupele 2003 şi 2005”, a spus antrenorul Dorin Mudura, cel care împreună cu antrenorul Sorin Toma, directorul sportiv Cornel Stanciu şi preparatorul fizic Marius Marinău se ocupă de destinele Viitorului, un club cu aproape 100 de copii legtimaţi, care inspiră seriozitate şi profesionalism.

De efect au fost prezentarea micilor jucători, în stil NBA, cele două torturi în formă de terenuri de fotbal care au făcut deliciul copiilor, care la final şi-au etalat calităţile artistice pe ringul de dans.