Teren: Luncasprie

Spectatori: 37

Marcatori: Leahu 3, Ghenț 44, Berindei 84 / Monea 1, 86 (11m), Hulber 90+4

Cartonașe galbene: Cl. Dume, Țap, Sfârlea, Știrbu / M. Sabău, Lazăr, Deva

Vuturul: Pop – Știube (73 G. Glița), Marincean, Țap, Sfârlea, Cl. Dume, Bălășoiu,  Pașca, Berindei, Leahu, Ghenț (90+1 S. Glița),

Delegat: Florin Știube.

Biharea: Bărăian – Lazăr, Hulber, Lazea (46 Deva), Teaha, M. Sabău, Ștefan, Pașca, Monea, Bulcău (46 A. Micula), Marc (58 A. Sabău). Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: George Blaj – la centru, Marius Soos și Dănuț Moisi - asistenți. Observator AJF: Marcel Pirtea.

Vășcăuanii au făcut primul pas greșit în tentativa lor de a se menține în cursa promovării în Liga a IV-a, deoarece au „smuls” doar un punct, în extremis, într-un meci în care porneau ca favoriți, ținând cont de obiectivul propus pentru această ediție de campionat.

Startul furibund și golul (0-1), înscris de Monea (1), după doar 47 de secunde se păreau că  sunt suficente „argumente” pentru atingerea obiectivului propus în acest meci (evident victoria), numai că euforia oaspeților a fost prompt „temperată” printr-o „torpilă” de zile mari realizată de Leaho (3) care a restabilit egalitatea (1-1). Același Leaho (13) putea înscrie din nou însă a șutat peste poartă pentru ca oaspeții, în urma unei presiuni formidabile, să rateze din toate pozițiile, sau Pop să aibă două intervenții salutare, prin Marc (17), Monea (19), M. Sabău (21), bară transversală, Ștefan (30) și Pașca (36, 41), în timp ce gazdele la singurul șut pe poartă să înscrie din nou (2-1), din marginea careului mic când Ghenț (44) a speculat degringolada din defensiva adversă.

Fotbalul a lipsit cu desăvârșire până la ocaziile ratate de Monea (71) și A. Sabău (75), pentru ca, stupoare, din nou la primul șut pe poartă gazdele să înscrie (3-1) prin reușita lui Berindei (84). Un henț în suprafața de pedeapsă a coincis cu o lovitură de la „punctul cu var” transformată, (3-2), precis, de Monea (86) care a dat „aripi” oaspeților în timp ce „vulturii” au avut un „picaj” evident speculat de Hulber (90+4), care a restabilit egalitatea, (3-3), un rezultat greu digerat de oficialii vășcăuani.