Părinţii din întreaga lume aşteaptă, cu mari emoţii, să le ofere copiilor lor o surpriză, un cadou, care să reprezinte dorinţa imaginată sau destăinuită a copiilor lor.

Ocazia care creează un cadru special pentru a-i face fericiți pe micii membri ai familiei se concretizează prin sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului – 1 Iunie.

Celebrarea acestei zile este dovada miracolului naşterii, purităţii şi inocenței copiilor. Este simbolul iubirii, bogăţia de cel mai mare preț a familiei, întrucât copiii dau culoare, lumină și veselie întregii familii.

De ziua lor, toți copiii merită o atenție deosebită, pentru a ști cât de mult sunt iubiţi în familie, apreciaţi pentru rezultatele frumoase la învăţătură, pentru comportamentul corect și agreat în mijlocul cercului de prieteni, pentru performanțele și succesele sportive, dar și pentru importanţa pe care o asigură protecția lor prin legislaţia actuală a țării.

Ziua Copilului este un prilej în plus pentru ca părinții să petreacă mai mult timp cu copiii lor, să le ofere dragostea și afecțiunea de care aceștia au nevoie. În această zi dedicată lor, copiii trebuie să se simtă iubiţi și apreciați.

1 Iunie este un prilej să ne amintim că fericirea stă în lucruri simple, într-un zâmbet de copil, în joacă și voie bună. Cu această ocazie, transmitem tuturor copiilor urările noastre de sănătate, bucurii și împlinirea tuturor dorinţelor!

La mulți ani, dragii noștri!

Ing. Miorița SĂTEANU, cetăţean de onoare al municipiului Oradea