11even Experiences Oradea 2020 se mută anul acesta în online, pe platforma Zoom, în perioada 25 noiembrie - 31 decembrie.

„2020 este, cu certitudine, anul care a adus cu sine o schimbare a modului în care am fost obișnuiți să ne trăim viața. Provocările aduse de pandemie ne-au forțat să ne adaptăm și să căutăm soluții, începând cu cele mai banale activități pe care le desfășurăm zilnic, până la, iată, organizarea 11even Experiences Oradea, care presupune prezența fizică a unui număr mare de oameni în același loc...”, transmit reprezentații Fundației Comunitare Oradea.

Pentru că 11even este despre adaptare, căutarea resurselor și încrederea în forțele proprii, Fundația Comunitară Oradea mută evenimentul în online, pe platforma Zoom, în perioada 25 noiembrie - 31 decembrie.

Privitorul va fi purtat printr-o serie de pespective despre viață şi dăruire oferite de oameni pasionaţi de munca lor din cele mai diverse domenii.

„Îi veți putea asculta și vă veți putea inspira din viețile unor oameni deosebiți, pentru care prezența fizică, la Oradea, ar fi fost o provocare pentru noi...”, mai transmit organizatorii, fără a dezvălui, deocamdată, numele speakerilor care vor povesti frânturi din viața lor în cadrul evenimentului online.

De șapte ani, Fundația Comunitară Oradea face bine în comunitatea bihoreană și intenționează să facă la fel și peste șapte ani.

„Ne dorim să ajutăm constant comunitatea bihoreană, motiv pentru care sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către consolidarea Fondului de rezervă al Fundației Comunitare Oradea și vor fi dublate de Fundația pentru Parteneriat -  Polgár-Társ Alapítvány și de Romanian-American Foundation”, menționează reprezentanții FCO.