Ediţia 2021 a evenimentului-manifest Street Delivery Oradea se desfășoară în perioada 18-20 iunie, și se concentrează pe copilărie, adolescenţă şi recuperarea oraşului...

Street Delivery Oradea se desfășoară în 18, 19 și 20 iunie, în trei locații din Oradea: parcul Petőfi Sándor, parcul Libertății și malul Crișului Repede, între podul Centenarului și podul Decebal. 

Potrivit organizatorilor, Street Delivery 2021 va reimagina oraşul ca pe o mare tablă de joc cu proiecte răspândite în cartiere şi recompuse online, dar şi la pas, aşa cum merită redescoperit oraşul.

„Vă invităm în perioada 18-20 iunie, să ne punem pantalonii scurți, să luăm mingea la subraț și să desenăm orașul așa cum am vrea să fie. Strada mea - Orașul nostru. Ne uităm prin caleidoscopul copilăriei. către un loc unde ideile sunt jocuri și jocurile sunt serioase. Schimbăm perspectiva de la mare la mic. Batem străzile în căutarea unui oraș în care bunele practici sunt mărite cu lupa, reproduse, aplicate. Un oraș cu repere adoptate, cu spații deschise comunităților, un oraș văzut de copilul cu înghețată în mână, care vrea să alerge și să se joace”, anunță organizatorii evenimentului.

Prin urmare, sunt programate 30 de ateliere și proiecte artistice, arhitecturale, teatrale, de mediu și sport pentru tineri, copii și adulți, în cele 3 locații. Iar serile vor continua cu muzică live în Parcul Petofi Sandor.