Prima ediție Oradea Nights Festival se va desfășura în 3-4 noiembrie, la Oradea Arena, și promite două zile de distracție pentru elevii și studenții orădeni. Printre cei care vor urca pe scenă se vor afla: Puya, Alina Eremia, Killa Fonic, Rava, IDK, Șatra B.E.N.Z și Emaa.

Festivalul propune un mix de genuri muzicale, de la pop la trap, hip-hop și EDM. Pe scena ON Festival vor urca cei mai trendy artiști ai momentului: Puya, Alina Eremia, Killa Fonic, Rava, IDK, Șatra B.E.N.Z și Emaa. Line-up-ul va fi completat de Specii, FC DNB, EXOB B2B Tulvan, Magui B2B Apli, Partydul Kiss FM, Alex Super Beats, Naty Loves Monday, Fraţii Jdieri și Dinsubsol.

Pe lângă oferta muzicală generoasă, pe tineri îi așteaptă o mulțime de activități urbane, de la jocuri arcade, gaming corner, la zone de chill și instagram foto corners. Una din atracțiile ON Festival va fi, cu siguranță, expoziția de pantofi sport curatoriată de Resell Barna și Maniack snkrs, care vor prezenta cele mai faimoase ediții de sneakers, unele în valoare de mii de euro.

În cadrul festivalului va fi amenajată, de asemenea, o zonă de street food, precum și baruri cu băuturi alcoolice și răcoritoare. Tinerii sub 18 ani vor avea brățări codate cromatic, care vor permite doar achiziția de băuturi răcoritoare. Plățile în cadrul evenimentului se vor putea efectua, pe modelul marilor festivaluri, exclusiv cu ajutorul brățărilor electronice, care se pot încărca cu bani în punctele Top-up special amenajate.

Bilete pentru cel mai cool eveniment urban dedicat tinerilor orădeni s-au pus deja în vânzare pe site-ul onfestival.ro, iar elevii și studenții beneficiază de reduceri consistente: 2 Day Pass pentru studenţi şi elevi la 150 de lei și 1 Day Pass pentru studenţi şi elevi la 90 de lei. Pentru adulţii care nu intră în aceste categorii, pentru 2 Day Pass prețul este de 280 de lei, respectiv 1 Day Pass de 160 de lei. În cadrul evenimentului va fi amenajată și o zonă VIP, dotată cu propriul bar, sushi point, mese și canapele, puncte de top-up pentru încărcarea brățărilor. Prețul unui 2 Day Pass VIP este de 499 de lei.

Accesul în festival pentru studenți și elevi se va efectua în baza carnetului care le atestă statutul, pentru a valida biletul. În lipsa carnetului, accesul se poate efectua doar prin achiziția unui bilet la preţ întreg. Accesul minorilor cu vârsta mai mică de 14 ani este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte, care își asumă responsabilitatea deplină pentru minor pe toată durata participării.

Organizatorii festivalului sunt Primăria Municipiului Oradea şi Visit Oradea, cu partenerii Eagle Festival, Uniunea Studenților din Oradea - USO şi Consiliul Județean al Elevilor Bihor. Mai multe detalii se găsesc pe onfestival.ro.