Ieri, 22 martie, a avut loc o nouă tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 15 ianuarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

 

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 12 - 18 martie 2018, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt, a participat la procedura de extragere a câștigătorului. „Din cei 1.574 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată, a fost desemnată câștigătoare Hava Elisabeta, proprietară, de pe strada Măcieșului. Aceasta va fi înștiințată prin adresă la domiciliu că își poate ridica premiul de la sediul Primăriei, începând de vineri, 23 martie, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani şi este valabil până la sfârşitul anului”, se precizează într-un comunicat de presă transmis joi de Primăria Oradea. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

Primăria Oradea aminteşte pe această cale că orădenii care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 5%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la Aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 29 martie.