Două echipaje de pompieri militari au intervenit azi pe drumul spre Stâna de Vale pentru a salva două persoane aflate într-un autoturism căzut într-o râpă.

„Vineri, 15 ianuarie, în jurul orei 12.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 764 A, pe raza stațiunii Stâna de Vale, unde un autototurism în care se aflau două persoane căzuse într-o râpă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU, Camelia Roşca. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță de tip B2.

„Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea celor doi ocupanți ai mașinii, iar echipajul de stingere a acționat pentru decuplarea bornelor și asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, respectiv pentru sprijinirea victimelor evenimentului prin evacuarea bunurilor acestora din autoturism. Din fericire, conducătorul auto și pasagera nu au suferit răni care să impună transportul acestora la spital”, a mai menţionat Camelia Roşca.