Iubitorii muzicii clasice sunt invitați vineri, la ora 17.00, la un concert Pascal online susținut de studenții de la Muzică. Totodată, tinerii care vor să se înscrie la Departamentul de Muzică al Facultății de Arte, o pot face din 12 iulie.

Pentru anul universitar 2021 - 2022, Facultatea de Arte, Departamentul de Muzică, organizează concurs de admitere pentru studii universitare de licenţă și de masterat.

Admiterea se organizează online, în două sesiuni, în condiţii identice: sesiunea iulie 2021 şi, pentru eventuale locuri rămase neocupate, sesiunea septembrie 2021.

Înscrierea candidaţilor, pentru licență la Interpretare muzicală - Canto, Interpretare muzicală - instrumente și Muzică, se face în perioada 7 - 17 iulie. Proba 1, eliminatorie, se desfășoară pe 19 iulie, proba 2, practică, pe 20 iulie. Rezultatele se afișează pe 21 iulie, iar contestații se pot face în 21 și 22 iulie. Locurile trebuie confirmate în perioadele 22 - 23 iulie și 26 iulie. Rezultatele finale se afișează pe 27 iulie.

La masterat înscrierea candidaților, la Pedagogia artei dirijorale, Vocal şi instrumental în arta muzicală camerală, se desfășoară în perioada 12 - 17 iulie. Examenul se va susține pe 21 iulie. Rezultatele se afișează pe 22 iulie, iar contestații se pot face între 22 și 23 iulie. Locurile trebuie confirmate în perioadele 26 - 27 iulie și 28 iulie. Rezultatele finale se afișează pe 29 iulie.

Detalii în ceea ce privește examenul de admitere și Metodologia de admitere se găsesc pe Pagina Facultății de Arte, Departamentul de Muzică.

Până atunci, vineri, 30 aprilie, la ora 17.00, iubitorii muzicii sunt invitați să audieze online Concertul Pascal susținut de studenții Departamentului de Muzică din cadrul Facultăţii de Arte - Universitatea din Oradea. Link-ul concertului va fi postat pe pagina de Facebook a Departamentului de Muzică și va fi accesibil începând cu ora 17.00.