Astăzi, 27 mai, începe Târgul de Cariere Digital Oradea, eveniment de recrutare și employer branding desfășurat exclusiv online. Târgul, aflat la prima ediție, are loc între orele 11.00-18.00.

Potrivit organizatorilor, evenimentul digitalizat va fi difuzat pe platforma www.targuldecariere.ro, în pagina evenimentului dedicat celor care își caută un loc de muncă în Oradea (www.targuldecariere.ro/oradea) și construiește o experiență virtuală complexă, de la oportunități de recrutare online și interacțiuni până la prezentări interactive, webinarii și invitați speciali.

Printre companiile care recrutează la Oradea în această perioadă se numără: Bosch Engineering Center, Marvicon, Work in Austria, Plexus, Stefanini, Michelin și multe alte companii de top, cu locuri de muncă în domenii variate: de la Inginerie, Transporturi, Consultanță, Automotive și IT, până la servicii BPO, Contabilitate și Finanțe. „Digitalizarea evenimentului va permite vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii și chiar discuții pe chat cu reprezentanții companiilor”, anunță organizatorii evenimentului.

Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să își facă cont pe websiteul www.targuldecariere.ro/inregistrare, pentru a eficientiza accesul la joburile disponibile, precum și pentru a aplica direct cu CV-ul actualizat în cont. Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind, în același timp, și experiența candidaților.

“Dacă încă nu ți-ai făcut cont, o poți face pe: www.targuldecariere.ro/inregistrare. Actualizează-ți CV-ul și încarcă-l în contul tău, pentru a aplica rapid și ușor la joburile care te interesează. Lista posturilor disponibile o poți vedea mai jos, în dreptul fiecărei companii. În ziua evenimentului, fii online, alături de noi, pentru a interacționa live cu companiile prezente, pentru a aplica în timp real la posturile disponibile și pentru a urmări emisiile noastre interactive, webinariile și prezentările companiilor”, mai transmit organizatorii.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare, participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial. Târgul de Cariere Digital se află la prima sa ediție, estimându-se prezența unui număr dublu de persoane față de evenimentele organizate offline.