În cursul zilei de sâmbătă, 15 noiembrie, „D’ale porcului” XII – Turneul Campionilor va găzdui și o activitate dedicată exclusiv copiilor – atelierul de făcut cârnați.

Pe baza unei înscrieri prealabile (locurile sunt limitate!), cei mici vor putea face, cu mâinile lor, câte o bucată de cârnaț, lungă de o jumătate de metru, pe care o vor putea lua cu ei acasă. Carnea tocată va fi furnizată de Comtim, astfel că gustul românesc autentic al cârnaților va fi asigurat.

Micii mezelari vor fi supravegheați îndeaproape de chef Ciprian Copos și de Kiss Krisztian, de la Maximvs D’oro, by chef George Furdui.

Înscrierile vor avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, începând cu ora 9.00, la standul special amenajat, iar activitatea propriu-zisă va începe la ora 11.30. Pentru ca așteptarea să nu pară prea lungă, cei mici se vor putea delecta cu câte un pahar de suc natural din mere cald.

Reamintim că „D’ale porcului” XII – Turneul Campionilor va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, în parcarea de la intrarea în stațiunea bihoreană Băile Felix. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria comunei Sânmartin - Asociația pentru promovarea turismului în stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai și Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Bihor.