Copiii cresc învățând despre flori, cresc lucrând cu ele, le prețuiesc și le văd altfel. Azi, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea, a avut loc un workshop de creație florală pentru copii, intitulat „Creativitate și flori”.

Printre cei care au răspuns acestei provocări se numără Marissa, Maia și Teodora. Cele trei prințese au participat, cu bucurie și entuziasm, la atelierul de creație florală, care s-a desfășurat pe holul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Organizatoarea evenimentului a fost Sorina Wesolowski, floristul de la „Decor cu flori”, care a pus la dispoziția participanților materialele necesare pentru buna desfășurare a activității.

„Copiii adoră florile, le îngrijesc, le tratează cu delicatețe, iar pe mine acest lucru mă interesează în primul rând. Le-am pus la dispoziție crizanteme albe și galbene, gerbere roșii și roz, trandafirași roz, Pistacia, dar și Floarea Miresei. Fiecare copil a realizat câte un aranjament floral, în coșuleț din nuiele împletit, pe care îl va putea duce acasă, făcând astfel o bucurie părinților, bunicilor sau pur și simplu să-și decoreze propria cameră”, ne-a declarat Sorina Wesolowski.

Următorul workshop de creație florală va avea loc joi, 8 noiembrie, de la ora 17.00, tot în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea. La activitate sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, care își vor putea confecționa singuri aranjamentul floral, sub îndrumarea Sorinei Wesolowski.

„Vom avea o tematică de toamnă. La activitate pot veni copii cu vârste între 6 și 14 ani, dar sunt invitați și copiii mai mici însoțiți de părinți. Aceștia pot participa alături de copii la atelier, însă doar în calitate de „asistenți”, adică îi vor putea ajuta din când în când. Eu îi voi îndruma în toate etapele creației”, a precizat Sorina Wesolowski. Prețul participării la atelier este de 60 lei/persoană, preț care include toate materialele folosite, florile, accesoriile, uneltele etc.

La final, copiii vor primi aranjamentul floral creat de mâinile lor, o diplomă de participare și amintirea unei activități frumoase. Înscrieri se fac la telefon 0752-965.751 sau prin mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/decorcuflori/