Pentru că suntem la final de an, la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea a avut loc, într-o atmosferă de sărbătoare, întâlnirea lunară din cadrul programului „Şcoala părinţilor”.

 

Este momentul potrivit din an când se adună toţi împreună, o ocazie de relaxare, în care personalul din creşă şi părinţii pot comunica între ei fără să se gândească la problemele de zi cu zi. Evenimentul a debutat cu un minunat spectacol de colinde şi dans popular al micilor protagonişti din creşe, coordonaţi de Aurelia Sălăjan. Momentul celor mici a fost delicios şi aplaudat minute în şir de părinţii şi personalul din creşă prezenți la eveniment.

Arina Moş, directorul general al ASCO, a mulţumit personalului şi părinţilor care, în decursul anului, au participat activ la „Şcoala părinţilor”, ocazie cu care s-au înmânat diplome în semn de apreciere şi recunoştinţă. Părinţii au avut ocazia să guste din mâncarea pe care a pregătit-o Select Catering, firma care asigură serviciile de catering în creşe.

În încheiere, directorul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea a mulţumit părinţilor pentru încrederea acordată apelând la serviciile de creşă, personalului din creşe pentru dragostea cu care se ocupă de îngrijirea şi educarea copiilor din creşe, dnei. Adina Ciucioiu, care s-a implicat, cu devotament, în organizarea acestui eveniment şi, nu în ultimul rând, firmei care asigură serviciile de catering în creşe. „Consider că acest eveniment este un moment bun pentru a trage linie după un an plin de provocări, într-un cadru mai special, este un moment pentru concluzii și, totodată, bucurie și momente memorabile împreună”, a spus Arina Moş.